Ingezonden persberichtTV Campagne Delft draait weer

Via de regionale zenders van TV West en TV Rijnmond worden reclame spotjes ter promotie van Delft - opnieuw - uitgezonden in opdracht van Delft Marketing. De spotjes gaan over Toerisme, Winkelen en Cafés & Restaurants en geven een beeld van de sfeer in de stad en alle mogelijkheden die Delft biedt voor ontspanning en recreatie.

De spotjes worden geclusterd uitgezonden in de periodes rondom de diverse evenementen in Delft, zoals de Mooi Weer Spelen in juni en het Open Monumentenweekend in september. Het doel is om hiermee aandacht te trekken voor Delft, vooral rondom de periodes waarin evenementen plaatsvinden die interessant zijn voor bezoekers van Delft.

De spotjes worden uitgezonden op TV West en TV Rijnmond op voornamelijk doordeweekse dagen in week 18, 19, 23, 24, 29, 37 en 38 in de piektijden rondom het journaal van 18:00 uur, om op die manier een zo groot mogelijk bereik te realiseren. De spotjes zijn ook zichtbaar via www.delft.nl en www.YouTube.nl . Sinds de introductie van de spotjes in mei 2007, zijn ze gezamenlijk bijna 26.000 keer bekeken op YouTube.

De spotjes zijn gemaakt door reclamebureau Wubbe, de muziek is van Robert Jan Stips (van de Nits) en de fotografie is van Suzanne Liem.

Links:

Winkelen in Delft: http://nl.youtube.com/watch?v=FfNglKKdnQU

Horeca in Delft: http://nl.youtube.com/watch?v=b2x74ffuWWI

Toerisme in Delft: http://nl.youtube.com/watch?v=b0_UXHIQ2pM