Entertainment agency brengt bekende Nederlanders binnen handbereik


ENKHUIZEN, 20080519 -- Sinds kort staat er een nieuw entertainment agency op de kaart van de evenementenbranche en dat is Mega's Music Entertainment Factory uit Enkhuizen. Opgericht door Widia Baldewsing. Een vooruitstrevende Hindoestaanse vrouw die sinds eind 2004 tevens aan de weg timmert als dj Megagirl en organisator van party's en evenementen.

Voorbeelden zijn de Gouden Zooi, Girlz'nStyle, KNAL, Aces High, medewerking aan de Merit Awards uitreiking en Bad Beats. Dit georganiseerd voor opdrachtgevers en in eigen beheer. Haar draai carrière gaat tevens erg goed. Op 28 juni kan men haar bijvoorbeeld aanschouwen en horen in Time Out in Gemert. De grootste discotheek van Nederland.

Sinds kort heeft zij met de agency een nieuw spoor aan activiteiten opgezet met diverse bekende Nederlanders waaronder andere de ex-miljonairs Lieke en Eric en gastspelers Luc alias Double L en Mike van de Gouden Kooi.

Deze top artiesten hebben hiermee de spits afgebeten door voor haar agency te hebben opgetreden tijdens onder andere het succesvolle concept de Gouden Zooi en Aces High in Holland Casino Enschede.

Meet & Greet, hosting, achter de bar, presentaties, vrijgezellenfeesten of personeelsfeesten, interviews met bekende Nederlanders, het is nu allemaal beter binnen handbereik en voor bijna iedereen mogelijk, aldus Widia.

Een goede start voor een nieuw gezicht in de evenementenbranche.

Meer info: www.megasmusic.eu
+31 (0) 6 - 12949547

widia baldewsing