Problematiek honden/katten uit het buitenland


Bestellen:

Allochtone Viervoeters
Allochtone Viervoeters
Heideman, B.

Naar Nederland en Belgie halen van honden en katten... ja of nee

NEDERLAND, 20080519 -- Vanaf deze week ligt het boek Allochtone Viervoeters in de boekhandel en is het verkrijgbaar bij Bol.com. Het boek geschreven door objectief ervaringsdeskundige Betty Mercey, geeft antwoord op vele vragen en is daarom een must voor iedereen die bij deze problematiek betrokken is. Of men nu voor- of tegenstander is, al een hond of kat heeft of overweegt deze te adopteren.

Het boek behandelt o.a. de vragen
a) waarom wel of niet een buitenlandse hond/kat
b) hoe kies ik een goede organisatie
c) wat zijn de gezondheidsrisico's

Maar daarnaast geeft het boek ook veel informatie over de situatie van zwerfdieren in de wereld én 60 verhalen over honden en katten die in Nederland en België een nieuw huis vonden.

Allochtone Viervoeters is een boek met objectieve tips en adviezen waar men op moet letten wanneer men een hond of kat wil adopteren, het is géén pleidooi voor het ongelimiteerd `importeren' van buitenlandse dieren.

Het medische deel (met alle gezondheidsrisico's voor honden én katten) is verzorgd door Peter de Lint, dierenarts te Spanje.

De opbrengst van het boek wordt gebruikt om de situatie ter plaatse van diverse opvangcentra te verbeteren zowel in Nederland, België als daarbuiten. (zie de site onder Dierenhulp).

Vele Nederlandse en buitenlandse organisaties hebben hun medewerking aan het boek verleend.

De verkoopprijs bedraagt ¤ 17,95. ISBN nummer 978 907 150 1197.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Betty Mercey

Betty Mercey