Lancering internetsite wonenaanhetwater.nl


FRIESLAND, 20080519 -- De komst van het internet heeft de afgelopen jaren voor veel veranderingen gezorgd in de makelaardij. Gebeurde de oriëntatie op woningen vroeger bij de makelaar, nu vindt men veelal anoniem de weg naar het huizenaanbod vanachter de computer. Pas als men echt wat van zijn gading heeft gevonden, komt men bij de makelaar terecht voor het plannen van een bezichtiging. Als makelaarskantoor staan we dus steeds weer voor de uitdaging om onze opdrachtgevers op een opvallende en onderscheidende manier te presenteren. Daarom presenteert Makelaardij Sneek een unieke nieuwe woonportal: wonenaanhetwater.nl

Op wonenaanhetwater.nl vindt de bezoeker uitsluitend woningen direct gelegen aan een kade, sloot, doorgaand vaarwater of direct aan één van de vele Friese Meren.

Naast de gebruikelijke kenmerken als vloeroppervlak, kavelgrootte en aantal kamers, treft de bezoeker tevens een aantal bijzondere Tools en diensten die specifiek gericht zijn op wonen aan het water, zoals de vaarroutes vanaf de woning, de vaardiepte en de oever breedte. Ook kan men bij elk aangeboden huis via Google Maps kijken waar de dichtstbijzijnde meren zijn. Met behulp van een persoonlijk zoekprofiel kunnen bezoeker die gericht op zoek zijn naar een woning aan het water, een geheel vrijblijvende zoekopdracht rechtstreeks op de site zetten. Deze tool is ook handige voor potentiële verkopers die zo direct een inzicht krijgen in het aanbod van gevraagde woningen.

Wonenaanhetwater.nl is een onderscheidend platform, waar men beter dan op elke andere woonsite een gericht en gedetailleerd overzicht vindt van huizenaanbod aan het water!


wonenaanhetwater.nl is te vinden op de site www.wonenaanhetwater.nl
Makelaardij Sneek zet met dit initiatief op deze manier weer een stap in de richting van optimalisatie van de service.

Makelaardij Sneek