Ingezonden persbericht


Berni Ottjes Hairdresser of the Year '08!

Event uitreiking Coiffure Awards '08
Datum zondag 18 mei

In een al weken uitverkochte Studio 21 te Hilversum beleefden alle genomineerden, heel haarminnend Nederland, celebrities, cameraploegen en de schrijvende pers gisteren een spectaculaire avond: de uitreiking van de jaarlijkse Coiffure Awards.

Hét kappersevent van Nederland werd gepresenteerd door niemand minder dan Daphne Bunskoek en bood het galapubliek een avond vol show, dans, haarmodetrends, catwalkpresentaties en een uitzinnig optreden van They want You.

In dertien categorieën waren Awards te winnen, de hele avond dus topspanning bij de genomineerden.

De ultieme prijs is de jaarlijkse Hairdresser of the Year Award, dit jaar voor de derde keer gewonnen door Berni Ottjes van salon Burny's te Hulst. Met dit resultaat zal hij toetreden tot de gerenommeerde Hall Of Fame, alleen weggelegd voor de grootste haarstylisten van ons land.

De serie foto's van Berni Ottjes heeft een sublieme beeldtaal. Een uniek concept met een uitgesproken karakter. Het rapport van de jury luidde dan ook: "Perfecte professionele looks. Haar, visagie en styling is helemaal in balans. Fantastisch editorial gevoel."

Visie van de winnaar: "het draait om de synergie tussen kracht en de gevoeligheid van de vrouw".

Alle winnaarsbeelden zijn te bewonderen op www.coiffureaward.nl. Ze zijn rechtenvrij te verkrijgen door een e-mail te sturen aan info@uniquole.nl. Bij publicatie het event 'Coiffure Award' en de credits vermelden. Voor meer informatie kunt u kijken op www.coiffureaward.nl, contact opnemen via info@uniquole.nl of bellen met Kim: 06 22 000 636.

Mocht u tot publicatie overgaan dan zien wij graag een kopie van uw media-uiting tegemoet ten behoeve van ons archief. Graag sturen naar Uniquole t.a.v. Nicole, Willem van Outhoornstraat 27, 2593 ZT Den Haag.

De Coiffure Award is een haarmodefotografiewedstrijd en wordt jaarlijks georganiseerd door het vakmagazine Coiffure en Schwarzkopf Professional. Het evenement is onafhankelijk, brancheoverschrijdend en staat open voor alle kappers en hairstylisten die in Nederland zijn gevestigd.

Winnaar Berni Ottjes
Salon Burny's, Hulst
Tel. 0114-317009
Fotografie Hans de Vries
Visagie Pascalle Tesser
Styling Marco Marcus
Internet www.berniottjes.com