Ingezonden persbericht---

WELKOMSTTAS VOOR GASTEN VVV & AAN ZEE

VVV Schiereiland Noord-Holland Midden en Aan Zee hebben, met een financiële bijdrage van Albert Heijn en de gemeenten Alkmaar, Bergen en Hoorn, het initiatief genomen voor het uitgeven van een welkomsttas voor gasten die hun accommodatie via de boekingssystemen van de VVV en Aan Zee geboekt hebben. Vandaag werd het eerste exemplaar symbolisch aan de heer Kaper van Albert Heijn Bergen (midden foto) en de heer Nawijn van Aan Zee (rechts foto) aangeboden.

Joint promotion VVV/Aan Zee
Dick Hakkenbroek van organisatie Aan Zee kwam met het idee om met de VVV een gezamenlijke activiteit te ontwikkelen voor de gasten in de regio. Dit resulteerde in een welkomsttas met voucherboekje en enkele gadgets en flyers. Een joint promotion tussen de VVV en Aan Zee was geboren.

Aan Zee verhuurt villa's, cottages en andere gezellige vakantiehuizen, vooral in de kuststreek. Doordat het particuliere huizen betreft is elk vakantiehuis uniek en heeft het een geheel eigen charme. De medewerkers van Aan Zee kennen alle huizen goed doordat zij de huizen zelf geïnspecteerd en goedgekeurd hebben. Dit betekent dat de klant verzekerd is van een kwalitatief hoogwaardige vakantiewoning. Met de zoekmachine van Aan Zee zoekt en boekt men eenvoudig online.

Ook de VVV is gespecialiseerd in het verhuren van vakantiewoningen. Gezamenlijk worden er op jaarbasis rond de 5000 reserveringen binnen de regio gemaakt, vandaar dat de oplage van de tassen ook op 5000 is gesteld. Alle gasten kunnen bij de plaatselijke VVV vestigingen hun tas ophalen middels een voucher die zij bij hun boekingsbescheiden van Aan Zee of de VVV hebben ontvangen. Uiteraard kunnen ze daar ook meteen terecht voor andere informatie over de regio.

Vol met leuke extra's
"Het is altijd leuk om bij aankomst op het vakantie adres een leuk extraatje te krijgen", aldus Michelle Tromp (links foto) van VVV Bergen. "Daarom leek het ons een goed idee eens te polsen bij de ondernemers of ze een leuke korting konden bieden". Ruim 90 ondernemers uit de hele regio haakten hierop in en zo ontstond er een lijvig voucherboekje met velerlei aanbiedingen. Van korting op fietshuur of de restaurantrekening tot een gratis dagblad of korting op entreeprijzen van musea, speeltuinen, sauna en zwembad.

Meting
Het is belangrijk een dergelijk project op resultaat te meten. Derhalve worden alle ingenomen vouchers bij de VVV en bij de participerende bedrijven geteld teneinde inzicht te krijgen in de toppers in de regio.

Voor meer informatie omtrent Aan Zee: www.aanzee.com en de VVV: www.vvvnoordzeekust.nl

//////////////////////////////////////////

---


---

bureau voor toerisme en recreatie / syndicat d'initiative fremdenverkehrsverein / tourist information office Persbericht: promotie & marketing
veemarkt 4, 1621 jc hoorn
Verdere informatie bij: Simone Schultink tel.: +31 (0)229 55 22 87 fax: +31 (0)229 55 22 89
e-mail: s.schultink@vvvweb.nl
www.vvvweb.nl/www.vvvnoordzeekust.nl