Politie Zeeland


---


O-990-2008 Arbeidsongeval, Scherpenisse
Maandagochtend rond 09.55 uur vond er aan de Stoofdijk in Scherpenisse een arbeidsongeval plaats.
Een 21-jarige man uit België was aan de Stoofdijk (voor een bedrijf) aan het werk aan een dak. Tijdens het opzetten van de werkzaamheden viel de man door onbekende oorzaak van de dakgoot en kwam op een stalen constructie terecht.
Hij is met (vermoedelijk) letsel aan zijn ribben, per ambulance overgebracht naar ziekenhuis de Lievensberg in Bergen op Zoom.
Door de arbeidsinspectie wordt een onderzoek ingesteld.

Z-991-2008 Diefstal oriëntatiepaal, Nieuwvliet
Tussen vrijdagavond 20.00 uur en zaterdagochtend 11.00 uur is, vanaf het strand bij Nieuwvliet, een pictogram van een oriëntatiepaal weggenomen.
Op diverse strandvakken langs de kust staan oriëntatiepalen met daarop een pictogram, zodat kinderen hun plekje op het strand gemakkelijker terug kunnen vinden. Tussen vrijdag en zaterdag is vanaf het strand bij Nieuwvliet, ter hoogte van duinovergang 17, het pictogram van een oriëntatiepaal weggenomen. Op het pictogram, van ongeveer 2 meter hoog, stond nijntje afgebeeld. De waarde van het pictogram is onbekend.

W-992-2008 Diefstal uit woning, Vlissingen
Politie Zeeland heeft een onderzoek ingesteld naar een diefstal uit een woning, die tussen zondagochtend 11.00 uur en zondagmiddag 12.00 uur, aan de Molenstraat in Vlissingen plaatsvond.
Tussen genoemde tijdstippen is een bejaarde vrouw, in haar eigen woning aan de Molenstraat, door een onbekende jongeman bestolen van haar portemonnee.
De jongeman kwam met een smoes de woning binnen en nam in een onbewaakt moment de portmonnee, met daarin waardepapieren en enkele tientallen euro's, weg.
Het gaat om een jongeman van ongeveer 18 a 19 jaar oud. Hij had donker haar en droeg een witte wollen trui en een spijkerbroek. De man sprak beschaafd Nederlands.

O-993-2008 Diefstal gereedschappen, Zierikzee
Tussen vrijdagmiddag 16.00 uur en maandagochtend 06.45 uur is een container, die op een bouwterrein aan de Havenweg in Zierikzee stond, opengebroken. De container werd gebruikt voor de opslag van gereedschappen en materiaal.
Uit de container zijn elektrische gereedschappen met onbende waarde weggenomen.

O-994-2008 Inbraak in verenigingsgebouw, Sint Philipsland
Tussen zondagavond 19.00 uur en maandagochtend 09.30 uur is er ingebroken in een verenigingsgebouw in Sint Philipsland.
Uit het pand zijn geen goederen weggenomen. Er is een deur opengebroken en het dak is vernield. Het totale schadebedrag is onbekend.

Politie Zeeland