Volker Wessels Stevin NV

Aveco de Bondt op de ProVaDa beurs 2008

19 mei 2008

Aveco de Bondt is dit jaar te vinden op de ProVaDa beurs. Dit Nederlandse vastgoedplatform vindt van dinsdag 10 tot en met donderdag 12 juni plaats in de Amsterdam RAI. Drie dagen lang is de RAI het ontmoetingspunt voor institutionele beleggingsfondsen, banken, aannemers, woningcorporaties, gemeenten, projectontwikkelaars, architecten, makelaars, de overheid en huurders/gebruikers.

De ProVaDa is in 2006 voor het eerst gehouden en een groot succes gebleken. Het is een exclusieve vastgoedbeurs met een hoge professionele uitstraling. Er worden ook verschillende debatten en presentaties gehouden. Voor de exacte dagindeling kunt u terecht op de site http://www.provada.nl/

Voor plannenmakers die hun ambities overeind willen houden, organiseert Aveco de Bondt tijdens de ProVaDa een expertmeeting met de Belgische architect Stijn Peeters. Als geen ander weet Stijn Peeters hoe idealen haalbaar gemaakt kunnen worden. Wij nodigen u graag uit voor een inspirerende bijeenkomst, waarbij Stijn Peeters een vergelijking maakt tussen de Vlaamse en Nederlandse wijze van projectontwikkeling.

De stand van Aveco de Bondt is te vinden in Hal 11, nummer 11 - 54