Warchild


Eurofiber fietst de Alpe d'Huez en steunt War Child! Medewerkers van Eurofiber fietsen op 23 mei de Alpe d'Huez in Frankrijk. Deze groep van 10 wielrenliefhebbers zullen in Bourg d'Oisans beginnen aan de 15 km lange klim, waarin zij een hoogte zullen overbruggen van 1071 meter met een gemiddeld stijgingspercentage van maar liefst 8.1%.

Deze prestatie zullen zij niet alleen voor zichzelf neerzetten maar ook voor de organisatie van War Child. Zij laten zich dan ook sponseren door o.a. medewerkers, klanten en partners van Eurofiber. Op www.alpdhuez.ontheweb.nl kunt u het laatste sponsorbedrag volgen, dat momenteel al op 5.000 euro staat. Het gesponsorde eindbedrag zal door Eurofiber ook nog eens aangevuld worden, wat maakt dat mogelijk een bedrag van 10.000 euro voor War Child behaald wordt.

Ga voor meer informatie naar www.eurofiber.com

Over Eurofiber Eurofiber is een gespecialiseerde aanbieder van managed dark fiber-verbindingen en Ethernetdiensten vanaf 10 Mbps. Het fijnmazige glasvezelnetwerk ligt verspreid door heel Nederland en wordt continu uitgebreid. Ruim 25% van het internetverkeer in Nederland gaat over het netwerk van Eurofiber. Van het mobiele communicatieverkeer is dat 50%.

Eurofiber staat voor vrijheid om te kiezen en ruimte om te groeien. Het onafhankelijke netwerk geeft organisaties een vrije keuze uit de diensten die zij op hun glasvezelverbinding willen inzetten en uit de dienstenleveranciers. Het wijdvertakte netwerk, het diverse productaanbod en de mogelijkheid om de bandbreedte op ieder moment te verhogen, bieden ruimte om te innoveren en te groeien.