Noordelijke Banenbeurs te Groningen


Martiniplaza twee dagen lang ontmoetingsplaats voor werkgevers en werknemers

GRONINGEN, 20080519 -- Dé Noordelijke Banenbeurs 2008 mag alvast rekenen op een succesvolle eerste editie, die op vrijdag 23 mei en zaterdag 24 mei 2008 plaatsvindt in de Martiniplaza Groningen. De belangstelling voor de beurs is groot, inmiddels zijn er meer dan tachtig deelnemende bedrijven die zich presenteren op de beurs. De toegang voor bezoekers is gratis.

Dé Noordelijke Banenbeurs biedt duizenden vacatures, traineeships en stageplaatsen voor werkzoekenden, carrièreswitchers, positieverbeteraars, studenten, starters en (young) professionals uit het Noorden. Dé Noordelijke Banenbeurs richt zich op MBO, HBO en WO opgeleiden, met name op het terrein van Techniek, ICT, Bouw, Industrie, Zakelijke Dienstverlening en de Overheid. Daarnaast zijn uitzend- en detacheringbureaus aanwezig, die een breed pakket aan vacatures aanbieden.

Twee dagen lang staat Dé Noordelijke Banenbeurs in het teken van ludieke activiteiten, die een bezoek aan de beurs zonder twijfel tot een verrijkende ervaring maken. Zo biedt de organisatie Flighttours (speciale rondleidingen), Speednetwerksessies, een Competentiescan en een CV Check voor bezoekers.

De stijging van het vacatureaanbod heeft ervoor gezorgd, dat er steeds meer vraag is naar banenbeurzen. Het directe contact dat plaatsvindt tijdens de beurs, zorgt ervoor dat een aantal stappen in de sollicitatieprocedure kan worden overgeslagen. Zo wordt op een persoonlijke én snelle manier de perfecte arbeidskracht of mooiste droombaan gevonden. Het doel van de organisatie is om zoveel mogelijk geslaagde matches te maken tussen vraag een aanbod.

Meer informatie kunt u vinden op www.denoordelijkebanenbeurs.nl.

Openingstijden en locatie
De beurs is geopend op vrijdag 23 mei 2008 van 11.00 tot 17.00 uur en op zaterdag 24 mei 2008 van 10.00 tot 17.00 uur. Locatie: Martiniplaza, Leonard Springerlaan 2 te Groningen.

Dé Noordelijke Banenbeurs: de banenbeurs die wérkt!


Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Dirk Drent, Algemeen Directeur
DRT Organisatieburo
Tel: +31 (0)50 313 58 40
Mobiel: +31 (0)6 46 12 22 29
Fax: +31 (0)50 311 44 55
E-mail: info@drtevents.com





Dirk Drent