Ingezonden persbericht


14 mei 2008

Persbericht

Frank Ouweneel
houdt bijbelstudies

Van 27 tot en met 29 mei geeft Frank Ouweneel dagelijks een bijbelstudie over het thema God is een God van communicatie op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. De studies zijn voor zowel gasten van het vakantiepark zelf als mensen buiten het park gratis te bezoeken.

Het thema waar Frank Ouweneel deze week over spreekt is God is een God van communicatie waar hij verder ingaat op het spreken van God in de Bijbel, in de schepping, in het volk Israël en in Zijn Zoon Jezus Christus. Ouweneel sluit de midweek af met praktische lessen over het verstaan van Gods stem in deze tijd.

De studies van Frank Ouweneel zijn vooral geschikt voor volwassenen en vinden plaats op dinsdag 27 mei, woensdag 28 mei en donderdag 29 mei om 10.00 uur en op dinsdag- en donderdagavond om 20.00 uur.

Frank Ouweneel (57) is fulltime bijbelprediker en bijbelleraar. Hij is een gepassioneerd spreker die bekend is om zijn gedegen en duidelijke bijbelstudies die vaak worden ondersteund door een professionele PowerPointpresentatie.

Meer informatie over deze week kunnen mensen vinden op www.betteld.nl. Hier kunnen zij ook meer informatie vinden over andere activiteiten die op De Betteld plaatsvinden.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht