Politie Zeeland


---


W-1079-2008 Ruiten vernield, Middelburg
In de nacht van dinsdag op woensdag hebben onbekenden diverse ruiten vernield van gebouwen.
Bij scholen aan de Piet Heinstraat en de Breeweg werden enkele ramen vernield. Aan de Koudekerkseweg werd een ruit ingegooid van een kantoorpand en werd tevens een bushokje vernield. De politie heeft de zaak in onderzoek.

O-1080-2008 Botsing met boom na klapband, Goes
Op de Ringbaan Oost is woensdagmiddag rond 13.30 uur een 18-jarige automobilist uit Terneuzen tegen een boom gereden.
Vermoedelijk als gevolg van een klapband verloor hij de macht over het stuur en botste aan de linkerzijde van de weg tegen een boom en lichtmast. Zijn auto raakte bij de botsing geheel vernield. De 18-jarige Terneuzenaar liep bij de botsing een pijnlijke schouder op en zou hiervoor langsgaan bij de Huisartsenpost. Zijn auto raakte geheel vernield en moest worden getakeld.

Z-1081-2008 Auto in de sloot, Vogelwaarde
Op de Provincialeweg is woensdagmiddag rond 14.30 uur een 27-jarige automobilist uit het Belgische Sint Niclaas met zijn auto in de sloot beland.
Tijdens een inhaalmanoeuvre verloor hij de macht over het stuur waarna hij vlak voor een tegemoetkomende auto, aan de linkerzijde van de weg de sloot in reed. Hij werd met een pijnlijke nek en borst per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. Daar bleek dat hij alleen wat blauwe plekken had opgelopen.



Noot voor redacties: