Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek

Uitreiking Nationale ICTRegie Award

28 mei 2008

Op 28 mei 2008 worden de Nationale ICT Awards uitgereikt. De prijzen bestrijken zes aspecten van ICT: innovatie met ICT, duurzaamheid en ICT, innovatieve ICT-toepassing door startende MKB'ers, aanbestedingen, breedbandtoepassingen en samenwerking tussen kennisinstellingen en bedrijfsleven. Nieuw zijn de aanmoedigingsprijs, voor een zakelijke en innovatieve toepassing op het gebied van nieuwe informatietechnologie, en een milieu award.

De prijs
De ICTRegie Award is voor een persoon of groep die resultaten van wetenschappelijk onderzoek heeft weten om te zetten in een succesvolle, economisch of maatschappelijk profijtelijke, toepassing. Met de instelling van deze prijs wil ICTRegie aandacht geven aan succesvolle valorisatie en initiatieven op dat gebied honoreren en daardoor bevorderen. De prijs bestaat uit een bijzondere trofee en een oorkonde.

Aanmelden voor een ICTRegie Award kan tot 1 mei 2008. De winnaar van de Award wordt bekend gemaakt tijdens de uitreikingceremonie op een gala-avond voor speciaal genodigde gasten uit de ICT-sector, algemeen bedrijfsleven, maatschappelijke instellingen en organisatie en overheid op 28 mei 2008 in de Nieuwe Kerk in Den Haag.

..............................

Meer informatie:

* Jan Piet Barthel, (Bureau ICTRegie)

* barthel@ictregie.nl

* http://www.ictregie.nl/index.php?pageId=3&newsId=125