Dolfinarium

Meimaand = Spettermaand!

Omdat dolfijn Spetter op 28 mei jarig is, hij wordt dan 3 jaar, staat deze héle maand in het teken van Spetter. Op het park zijn er dan leuke acties, allerlei spetterende activiteiten én als klap op de vuurpijl de Spetter Fandag op zaterdag 31 mei! Kom daarom nu naar je favoriet kijken en geniet van:

Speciale Spetter `met de trainer mee'
Ga met de trainer mee en leer alles over Spetter. Ontmoet Spetter zelf van dichtbij, kom op plekken waar de tv-serie is opgenomen en neem een kijkje achter de schermen waar normaal alleen de trainers komen. Ondertussen kun je natuurlijk al je vragen stellen aan een echte Spetterdeskundige.

De shows met extra aandacht voor de vriendjes van Spetter In de verschillende shows en voorstellingen van het Dolfinarium spelen ook de vriendjes van Spetter mee. Speciaal in de Spettermaand kun je tijdens deze shows meer ontdekken over Igor, Drip, Olympia en Stip.

Wijsneuzenrondje
Tijdens een rondje over het park ontdekken kinderen van alles over onze Sterren van de zee, waaronder natuurlijk ook Spetter en zijn vriendjes. Je kunt al je vragen kwijt aan een deskundige en een enthousiaste medewerker.
LET OP: deze rondleiding is alleen te boeken door scholen en kan aangepast worden aan alle leeftijden!

Geef Igor een vis!
Wil jij Igor een vis geven? Of op de foto met zeeleeuw Olympia? Op 17 en 18 mei mag jij de vrienden van Spetter misschien een visje geven. Alle kinderen die naar ons park komen ontvangen bij de ingang een dierenpaspoort. Tijdens dit weekend zit in sommige paspoorten een gouden kaart. Als je in jouw paspoort een gouden kaart ontdekt, mag je een dier van heel dichtbij komen bekijken. Igor bijvoorbeeld, de 1800 kilo zware walrus. Hij vindt vis heerlijk, maar is ook dol op applaus. Pas wel op, want voor je het weet word je natgespetterd!

De Spetter Fandag
31 mei belooft een waar spektakel te worden voor de echte Spetter Fans. De acteurs uit de tv-serie zijn op het park aanwezig. Je kunt Emiel Sandtke (Mark) en Neeltje de Vree (Anne) om een handtekening vragen en zelfs met ze op de foto. Ook Tess komt voor een spetterend optreden. Natuurlijk zingt ze live hét Spetterlied `Mijn Allerbeste Vriend'. Misschien wil ze na afloop jouw Spetter CD of DVD wel signeren. Er zijn schminkers, die je in een handomdraai omtoveren in een dolfijn, de Spetterfilm draait in het Filmtheater en natuurlijk is Spetter zelf er ook!