Gemeente Geertruidenberg


Activiteiten toerisme & recreatie

28 mei Straatspeeldag

Op 28 mei vindt op verschillende plaatsen in de gemeente Geertruidenberg de Straatspeeldag plaats. De activiteiten in de Burgemeester Krijgsmangeerde beginnen om 13.30 uur en eindigen om 17.00 uur. Aan de Academielaan begint het om 14.00 uur en duurt het tot 18.00 uur en aan de Roemer Visscherstraat zijn er activiteiten van
13.30 tot 17.00 uur.

Aquarellen en collages in GalleryMaritme

Van 3 mei t/m 25 juni staat de expositie "Aquarellen en Collages" in GalleryMaritime. Meeske heeft er werken met weidse landschappen in aquarel. Alting hangt er met collages van golven en stromen. Meer informatie over de exposities in GalleryMaritime en de hedendaagse maritieme kunst vindt u op www.gallerymaritime.nl.

GalleryMaritime, Maasdijk 9, Raamsdonksveer. Geopend donderdag t/m zondag van 12.00-18.00 uur en op afspraak (tel: 06-22591452)

Voorstellingen in "De Schattelijn"

Op 17 mei staat Roy Aernouts met zijn show "Altijd alles en overal" in "De Schattelijn". Aernouts is een bijzonder talent met een heel eigen, soms absurde stijl.
Op 29 mei staat Kasper van Kooten met zijn show "Veelvraat" op de planken. Wat is hij nou eigenlijk: acteur, zanger, schrijver, grappenmaker, drummer, stresskip, werkgek, botte hufter, lieverd, geniaal, middelmatig, echt, ongeloofwaardig, kleurenblind of toch helderziend? Wel, Kasper van Kooten is het allemaal tegelijk in 'Veelvraat'. Een waardige afsluiting van het theaterseizoen van "De Schattelijn"!

Reserveren van toegangskaarten kan telefonisch 0162 - 512226 & via internet info@schattelijn.nl