Generali

Generali reikt prijzen PensioenVak uit

Generali organiseerde speciaal voor bezoekers van PensioenVak de Generali Quiz, waar bijzondere prijzen te winnen waren. Velen konden een tiental pittige vragen over het pensioenvak op de karakteristieke Generali-stand niet weerstaan en deden mee. Deze week werden de winnaars bekend gemaakt en reikte Generali de exclusieve prijzen uit aan de gelukkige winnaars. De heer T. Harmsen van Smaal Financieel Advies BV in Capelle a/d IJssel en mevrouw M. Heemskerk van AON Nederland BV in Noordwijk, kregen van hun Generali accountmanagers een fraai Armani-horloge uitgereikt.

Inspelen op het thema `tijd'
PensioenVak had dit jaar als thema: "Per seconde rijker of armer? Per seconde wijzer of gemiste kans? Uw vaardigheden en kennis maken het verschil!" Generali speelde hier op in door tijd als rode draad te nemen voor alle activiteiten op haar stand. Het tijdselement van de Generali Quiz werd benadrukt door een grote klok op de stand. Hoe sneller een deelnemer de vragen beantwoordde, hoe meer kans hij maakte op één van de twee prachtige Armani-horloges. Alle deelnemers ontvingen voor hun inzet een klein horloge.

Generali op PensioenVak
De Generali Quiz was onderdeel van de uitgebreide activiteiten van Generali op PensioenVak. Ook dit keer waren de rode Generali-Defender en de Fiat 500 voor de ingang te vinden. Op de stand bood de barista, een heuse koffiekunstenaar, de bezoekers een heerlijk kopje Italiaanse koffie aan. Bezoekers waren in de gelegenheid leden van de directie persoonlijk te spreken. De congresdag werd afgesloten met de gebruikelijke wijnproeverij, waar natuurlijk de eigen Generali-wijnen werden geschonken.

[Prijswinnaar+Pensioenvak+Generali+-+Smaal+Financieel+Advies.jpg?MOD=A JPERES]

Uitreiking Armani-horloge aan de heer T. Harmsen van Smaal Financieel Advies BV

Uitreiking Armani-horloge aan mevrouw M. Heemskerk van AON Nederland BV

Over Generali
Generali verzekeringsgroep nv is sinds 1870 actief op de Nederlandse verzekeringsmarkt. In die ruim 135 jaar is Generali uitgegroeid tot een vooraanstaande pensioen- en inkomensverzekeraar voor ondernemers, ondernemingen en particulieren. In het belang van een optimale dienstverlening werkt zij daarbij samen met het professionele intermediair. Generali onderscheidt zich door een persoonlijke service, betrokken opstelling en accurate administratie. De ruim 450 deskundige medewerkers bepalen het succes van de organisatie. Generali maakt als zelfstandige en solide verzekeraar deel uit van de wereldwijd opererende Generali Group. Eén op de vier Europeanen heeft ten minste één verzekering ondergebracht bij de Generali Group. Meer informatie over Generali vindt u op: www.generali.nl Publicatiedatum: 28-05-2008

© Generali verzekeringsgroep 2008