Nieuwe naam NVGD en ontwikkelingen bij de Nationale EntertainmentBon

28/05/2008 12:34

Stichting Entertainmentretail Promotion-STEP

De NVGD (Nederlandse Vereniging van Grammofoonplaten Detailhandelaren) heeft een nieuwe naam: de Nederlandse Vereniging van Entertainment Retailers (NVER), met een nieuw logo en een nieuwe website (www.nver.info).

Een zorgvuldig gekozen naam die goed past bij de huidige activiteiten van de leden van de vereniging. Op de Algemene Ledenvergadering van de NVGD, die afgelopen dinsdag 27 mei gehouden werd in het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid te Hilversum, werd de nieuwe naam gepresenteerd.

"De winkels van onze leden hebben inmiddels het volledige gamma van entertainmentproducten in hun assortiment. Van cd, dvd en games tot allerlei accessoires op games- en telefoniegebied. Maar ook boeken. Dan is een naam zoals we die voerden niet meer van deze tijd" aldus Martin de Wilde, voorzitter van de NVER.

Nationale EntertainmentCard

Vanaf 1 september wordt de Nationale EntertainmentBon vervangen door een versie in de vorm van een plastic cadeaucard, de Nationale EntertainmentCard.

Een belangrijke ontwikkeling is dat de Nationale EntertainmentCard vanaf 1 september opgenomen wordt in het card-assortiment van alle Postkantoren en Primera-winkels, wat het totaal aantal verkooppunten verhoogt van 1.000 naar 2.200.

De card biedt vele extra mogelijkheden ten opzichte van de papieren bon. Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld besteding via internet en een vrije waarde tussen euro 5,00 en euro 150,00. Tevens kan de card in delen besteed worden. Nieuw is de mogelijkheid om via de site van de Nationale EntertainmentCard een persoonlijke card te maken en cadeau te geven.

Er komen in totaal 4 versies beschikbaar. Ook zullen er dit jaar speciale uitgaven (limited editions) op de markt komen. Uiteraard wordt de introductie van de Nationale EntertainmentCard in september ondersteund met een grote marketingcampagne.

De papieren bonnen blijven gewoon geldig en inwisselbaar.





http://www.nver.info