Stadsdeel De Baarsjes Amsterdam


Maak een Mobiele Minituin

Wedstrijd met mooie prijzen

28 mei 2008

De Baarsjes krijgt een Mobiele Minituinen Paradijs en daar hebben we jou voor nodig! Begin nu en exposeer je minituin tijdens de Junikunstmaand in De Baarsjes. Maak de mooiste Mobiele Minituin en win prijzen van 100, 50 of 25 euro.

Wat is een Mobiele Minituin? Mobiele Minituin

Het is een tuin, niet groter dan 50x70 cm.
De ontwerper mag zich helemaal uitleven met plantjes, kunstbloemen, wielen, zen, hekjes, vogelhuisjes, harkjes, fonteinen, wijnranken, foto's, verf, bonsaiboompjes, alles mag. Je Minituin wordt onderdeel van het kunstproject: Het Mobiele Minituinen Paradijs van Jorien Röling en Judith Zwaan

In dit paradijs bloeit de fantasie en woekert het groengevoel. Hier laten de Mobiele Minituinen zien wat je met een kleine ruimte kan doen. De meeste mensen in Amsterdam wonen op een bovenverdieping en moeten het met een balkon of een vensterbank doen. Hier kun je een minituintje prima kwijt. Iedereen mag meedoen en zijn Mobiele Minituin ook te koop aanbieden.

Breng je Minituin vrijdag 13 juni tussen 17.00 en 19.00 uur bij de kas aan de Admiraal de Ruijterweg naast nr 17. In het weekend van 14 en 15 juni worden ze tussen 12.00 en 19.00 uur geëxposeerd in de kas.

Geheime Tuinen Route

Dit is tevens het startpunt van de Geheime Tuinen Route dus we verwachten hier veel mensen die een stem gaan uitbrengen. De Geheime Tuinen Route is een wandeling langs kijk-tuinen waarin een aantal kunstprojecten te zien zijn in het kader van de JuniKunstMaand in De Baarsjes.