Twee mannen aangehouden na aanrijding

Apeldoorn, 28-05-2008 o Dinsdag 27 mei heeft de politie rond 20.45 uur op de Boerhavestraat twee mannen aangehouden wegens drugsbezit en openstaande boetes.

Politiemensen reden die avond langs een aanrijding die had plaatsgevonden tussen twee autos op de kruising Generaal van Heutzlaan/Verzetsstrijderspark. Toen de politiemensen stopten zeiden beide betrokkenen dat ze geen hulp nodig hadden omdat er alleen materiële schade was en ze er onderling wel uitkwamen.

Bij controle van de kentekens bleek dat een van de bestuurders, een 22-jarige Apeldoorner, nog een aantal boetes open had staan en daarom landelijk gesignaleerd stond. Deze auto was inmiddels doorgereden, waarop de politie de achtervolging inzette. De inzittenden werden staande gehouden op de Boerhavestraat. Daar bleek de bijrijder, een 23-jarige Rotterdammer, harddrugs in zijn bezit te hebben; onder andere bolletjes heroïne en cocaïne. Beide mannen zijn aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor. De drugs zijn in beslag genomen.