Bouwfonds


---

Wijzigingen in structuur en hoofddirectie Rabo Bouwfonds

28-5-2008

Tjalling Halbertsma treedt per 1 juni 2008 terug als voorzitter van de hoofddirectie van Rabo Bouwfonds wegens zakelijk verschil van inzicht. Hij was als de directeur van de vastgoeddivisie van Rabobank verantwoordelijk voor de acquisitie van Bouwfonds. Vanaf december 2006 trad hij op als voorzitter van de hoofddirectie van Rabo Bouwfonds. Tot de benoeming van een nieuwe voorzitter zal Peter Keur (tevens voorzitter directie FGH bank) optreden als waarnemend voorzitter van de hoofddirectie.

Â

Rabo Bouwfonds is voornemens om de organisatie te splitsen van drie naar vier divisies. De divisie Development wordt gesplitst in een divisie Development Wonen en een divisie Development Commercieel Vastgoed. Rabo Bouwfonds is voornemens na de splitsing Isaäc Kalisvaart, momenteel lid van de directie van de divisie Development, te benoemen tot lid van de hoofddirectie en voorzitter van de directie van de divisie Development Commercieel Vastgoed.

Tevens is Rabo Bouwfonds voornemens Walter de Boer, directeur business unit Midden-Oost van Bouwfonds Property Development na de splitsing te benoemen tot voorzitter van de directie van de divisie Development Wonen en lid van de hoofddirectie van Rabo Bouwfonds. Bovengenoemde besluiten zijn onder voorbehoud van advies door de Ondernemingsraad.

Â

De hoofddirectie bestaat daarmee uit Jos van Lange (CFRO), Peter Keur, Jean Klijnen (tevens voorzitter Bouwfonds REIM), Isaäc Kalisvaart en Walter de Boer.

Â

Hans ten Cate zal na zijn pensionering als lid van de Raad van Bestuur van Rabobank per 1 juli 2008 zijn rol als voorzitter van de Raad van Commissarissen van Rabo Bouwfonds continueren. Hij blijft actief betrokken bij het verder vormgeven en uitbouwen van de activiteiten van Rabo Bouwfonds.

Â

---