013 Tilburg

Freshheads ontwikkelt nieuwe website voor poppodium 013 TILBURG, 28 MEI 2008
Internetbureau Freshheads gaat de nieuwe website van 013 ontwikkelen. De nieuwe website gaat bol staan van user generated content die vanaf verschillende locaties van het internet automatisch zal worden verzameld. De poptempel wil op die manier optimaal gebruikmaken van de mogelijkheden van web 2.0-toepassingen en een interactief, toegankelijk platform bieden aan haar bezoekers en andere muziekfanaten over de hele wereld. Studio Jan Koek uit Tilburg verzorgt het ontwerp van de website.
Wout Withagen, Interaction Designer bij Freshheads: Voor de muziek kloppen we aan bij Last.fm, voor de videos bij YouTube en de fotos komen van Flickr. Waarom zouden we onderdelen gaan ontwikkelen als anderen dat al erg goed doen en ook nog eens de mogelijkheid bieden om dat gratis te integreren? Naast koppelingen met audio-, video- en fotoplatformen, krijgt de nieuwe site een uitgebreid eigen blog, een helder programmaoverzicht en tal van andere functionaliteiten. Marlies Timmermans, Coördinator Marketing bij 013: We willen naast de interactie op onze eigen site ook zelf actiever deel gaan nemen aan social networking. Er is een nieuwe verhouding ontstaan tussen zender en ontvanger, we willen ons daar niet tegen verzetten maar juist tweerichtingsverkeer toepassen. Eind augustus gaat de nieuwe website de lucht in, waar online beschikbare content op een nieuwe manier wordt geïntegreerd. We zullen daarnaast ook beter vindbaar zijn op het web, zeker nu we ook de numerieke domeinnaam www.013.nl hebben weten te bemachtigen. Freshheads bleek voor ons de aangewezen partij om onze wensen te vertalen. Op basis van hun web 2.0-portfolio hebben zij ons volledig overtuigd.
Gratis The Eaves supporten op zaterdag 7 juni

TILBURG, 27 MEI 2008
Wil je 13 talentvolle Nederlandse bands aan het werk zien, grijp dan je kans en ga mee naar de Sena Performers POPNL Award op zaterdag 7 juni in de Melkweg in Amsterdam. Iedere provincie en de stad Amsterdam hebben een band afgevaardigd. Uit Brabant doet de band The Eaves mee. Zie www.eaves.nl
Via BraM kun je kans maken op een gratis toegangsbewijs en gratis vervoer per touringcar naar Amsterdam.
BraM geeft 3 x 2 tickets weg.
De bus reist vanuit Tilburg (opstappen bij Centraal Station) via Den Bosch (waar je ook bij het CS kunt opstappen) naar Amsterdam. Vertrektijd Tilburg: rond 16.30 uur (details volgen) Vertrektijd Den Bosch: rond 17.30 (details volgen) Wil je in aanmerking komen stuur dan een mail met als onderwerp POPNL Award 013 naar info@bramonline.nl
Geef aan op welk telefoonnummer we je kunnen bereiken, mocht je in de prijzen vallen.
Uit de aanmeldingen zullen we 3 x 2 kaartjes weggeven. Meer details op www.bramonline.nl
Zie ook www.popnl.nl en www.melkweg.nl


Ex-KISS Ace Frehley op 12 juni in 013

TILBURG, 23 APRIL 2008
De kogel is door de kerk en alle KISS fans kunnen ook Space Ace Frehley in 013 aan het werk zien en horen: Ace Frehley rockt met band op donderdag 12 juni in 013. De voorverkoop loopt.