Project Gemeente Westland

Burgerjaarverslag 2007
Burgemeester Van der Tak presenteert Burgerjaarverslag 2007 Publicatiedatum: 28-05-2008

Burgemeester Van der Tak heeft op 27 mei 2008, tijdens de openbare vergadering van de gemeenteraad van Westland, de eerste exemplaren van het Burgerjaarverslag 2007 aangeboden aan de raad. Met dit verslag legt de burgemeester verantwoording af over de kwaliteit van de gemeentelijke dienstverlening in het afgelopen jaar. Ook geeft hij via dit jaarstuk zijn bevindingen weer ten aanzien van de kwaliteit van procedures op het gebied van burgerparticipatie. Het uitbrengen van het Burgerjaarverslag is verplicht op grond van de Gemeentewet.

Het Burgerjaarverslag 2007 kent een driedeling, die gelijkluidend is aan de hoofddoelstellingen waar de gemeente Westland voor staat, namelijk:

* Versterken van de positie als Greenport,
* Verstevigen van de vereniging van dorpen en
* Verbeteren van de dienstverlening

Huis-aan-huis verspreid
De volledige versie van het Burgerjaarverslag 2007 is te lezen op deze site. Een samenvatting van dit verslag wordt huis-aan-huis verspreid op alle adressen in de gemeente Westland, als bijlage bij weekkrant Het Hele Westland van 29 mei 2008.

Reageren? Graag!
Burgemeester Van der Tak nodigt iedereen, die na kennisneming van (de volledige versie, dan wel de huis-aan-huis verspreide samenvatting van) het Burgerjaarverslag 2007 de behoefte heeft tot reageren, van harte uit van zich te laten horen via
burgerjaarverslag@gemeentewestland.nl.