Ingezonden persbericht

Ramana, winnaar 'De nieuwe Uri Geller show', in nieuwe show Palazzo

Palazzo kondigt met grote trots mentalist Ramana aan als één van de grote acts van het vijfde seizoen van Palazzo. Het culinaire theater Palazzo staat garant voor een onvergetelijke en humoristische avond van culinair entertainment waarin haute cuisine en verrassende acts vloeiend in elkaar overgaan.

Mentalist Ramana
Ramana, heeft tijdens de uitzendingen van de Uri Geller show heel Nederland doen verbazen. Het komende seizoen zal Ramana een belangrijk aandeel krijgen in de nieuwe show, waar magie en humor hand in hand zullen gaan. Maar liefst vijf maanden lang, van 9 oktober 2008 t/m 28 februari 2009, zullen gasten van Palazzo vol verwondering achterblijven. Geïnspireerd door zijn grootvader, ontwikkelde Ramana zich vanaf jonge leeftijd in de wereld van de magie en mystiek. Zijn ambitie bracht hem naar India, waar hij is ingewijd in de verborgen kunst der magie en zich professioneel Magician (Jadugar) mag noemen.

Ramana over Palazzo: Palazzo lijkt mij bij uitstek de plek om heel direct één op één contact met het publiek te krijgen. De professionaliteit en het hoge niveau van Palazzo is een omgeving, waar ik me als artiest verder kan ontplooien.

Rick Gemser, producent van Palazzo: ' Ramana en Palazzo zijn een 'perfecte match'. Hij is een absolute tovenaar en weet spiritualiteit en magie op een fantastische manier met elkaar te verbinden. Ik ben ontzettend trots en blij dat Ramana in onze nieuwe show komt optreden. Samen met alle andere artiesten die we hebben gevonden, beloofd het de meest bijzondere show te worden die we ooit hebben gehad.'

Palazzo
De compleet nieuwe en sprankelende show van Palazzo ontvangt ook dit jaar weer allemaal nieuwe artiesten van wereldniveau. Daarbij kan twee Michelinsterren chef-kok Ron Blaauw, bekend van zijn eigen restaurant in Ouderkerk aan de Amstel, niet ontbreken. Blaauw is wederom voor dit nieuwe seizoen aan de slag gegaan om een verrukkelijk vijfgangen diner samen te stellen, met een prachtige wijnselectie, geselecteerd door zijn sommeliers. Zowel zakelijke- als particuliere bezoekers omarmen Palazzo. Dat bewees het bezoekersaantal van ruim 30.000 gasten, die afgelopen seizoen genoten in de spiegeltent 'Salon Victoria'. Deze unieke combinatie van theater en sfeervol dineren op topniveau zal aanstaande oktober haar vijfde jubileum vieren.

Locatie en kaartverkoop
De nostalgische Palazzo spiegeltent staat van 9 oktober 2008 tot en met 28 februari 2009 op het gebruikelijke, makkelijk bereikbare, terrein naast de Westergasfabriek in Amsterdam.
Kaartverkoop voor particulieren en groepen tot 15 personen is al vanaf mei gestart via telefoonnummer 0900-7252996 (40 cpm) of via www.palazzo.nl. De kaartverkoop voor bedrijven en groepen vanaf 15 personen kan men reserveren via telefoonnummer 020-4353010 of per e-mail: info@palazzo.nl. Prijzen vanaf ¤109,- (Excl. dranken en parkeerkaart)