Ingezonden persbericht

PRIMERGY BladeFrame nu met VMware Infrastructure
Ultieme flexibiliteit dankzij de combinatie van een voor virtualisatie ontworpen server met toonaangevende virtualisatiesoftware

Maarssen, 28 mei 2008 - Fujitsu Siemens Computers introduceert het ultieme platform voor flexibele virtualisatie in het datacenter, door middel van zijn PRIMERGY BladeFrame-servers met VMware Infrastructure 3. De combinatie van PRIMERGY BladeFrame met de software van VMware, marktleider van virtualiseringstechnologieën, zorgt voor een vereenvoudiging van het datacenter dankzij een hoog beschikbaar platform met echte I/O-virtualisatie.

Het succes van virtualisatie heeft een revolutie in de datacenters teweeggebracht. Het heeft de overstap versneld van vaste, starre, geblokkeerde servermiddelen naar de dynamische datacenters van de toekomst, die de servermiddelen volgens de vraag toewijzen en de configuraties ogenblikkelijk aanpassen, om altijd een maximale beschikbaarheid te garanderen.

Met de introductie van de toonaangevende virtualisatiesoftware voor datacenters op de uiterst veelzijdige PRIMERGY BladeFrame-servers, presenteren Fujitsu Siemens Computers en VMware het ultieme platform voor de virtualisatie van datacenters.

VMware Infrastructure 3 op PRIMERGY BladeFrame levert de klanten een platform dat ontworpen is voor de ondersteuning van grootschalige gevirtualiseerde implementaties van kritieke toepassingen met een hoge beschikbaarheids- en schaalbaarheidsgraad. Dankzij de consolidatie van de hardwaremiddelen van het datacenter kunnen de IT-managers het gebruik van hun middelen maximaliseren en de stroom- en koelingkosten van de fysieke IT-apparatuur beperken.

Met zijn ingebouwde N:1 failover en eenvoudige, betrouwbare capaciteiten voor distaster recovery, is PRIMERGY BladeFrame de ideale aanvulling voor gevirtualiseerde omgevingen. De PAN Manager(TM)-software levert bovendien een automatisering volgens beleidsregels, met volledige monitoring- en managementfuncties.

- Einde -

Over Fujitsu Siemens Computers:

Fujitsu Siemens Computers is de toonaangevende Europese IT-fabrikant en de marktleider in Duitsland. Met zijn strategische nadruk op innovatieve mobiliteit en producten, diensten en oplossingen voor dynamische datacenters, levert het bedrijf een uniek assortiment van producten en diensten, van notebooks en desktops tot servers en oplossingen en diensten voor de IT-infrastructuur. Fujitsu Siemens Computers is aanwezig op alle belangrijke markten van Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Zijn dienstendivisie is in 170 landen actief. Het bedrijf doet zijn voordeel met de globale samenwerking en het innovatievermogen van zijn twee aandeelhouders, Fujitsu Ltd. en Siemens AG. De nadruk ligt op de specifieke vereisten van de klanten, van grote tot kleine of middelgrote ondernemingen of privégebruikers. Fujitsu Siemens Computers is lid van het United Nations Global Compact Initiative.

Voor meer informatie over sociaal verantwoord ondernemen, bezoekt u: <:blocked::http:/>www.fujitsu-siemens.nl. Hier vindt u ook ons videoplatform met nieuws en achtergrondinformatie. Voor beeldmateriaal bezoekt u de fotoserver: <:http:>http://www.fsc-mediaserver.com/fsc-photoserver.