Radboud Universiteit Nijmegen


Waar liggen jouw grenzen?
Grenzenfestival

Kom naar het Grenzenfestival van de Radboud Universiteit Nijmegen Woensdag 28 mei vanaf 16.30 uur

Er wordt wel eens gezegd dat jongeren tegenwoordig helemaal losgeslagen zijn en niet weten wat hun grenzen zijn. Maar is dat zo? Om dit uit te zoeken, heeft de Radboud Universiteit in december 2007 een groot onderzoek onder 15.000 jongeren gehouden. Waar liggen bij jongeren de grenzen op het gebied van onder andere drugsgebruik, seks, geloof, internetgebruik en criminaliteit & vandalisme?

Woensdag 28 mei houdt de universiteit een spetterend festival waarbij alles in het teken staat van grenzen. We presenteren de resultaten van het onderzoek en bieden dat vervolgens aan aan de minister van Jeugd en Gezin, mr. André Rouvoet.

Daarna kun je onder andere aan de volgende workshops of activiteiten meedoen: Fuck de grenzen! Ontdek de seksuele grenzen van je voorouders, meet the Mythbusters of breng een bezoek aan de sterrentoren. Ondertussen kun je genieten van een buffet en een drankje. De dag wordt afgesloten met een optreden van The Girls!

Programma
De presentatie is handen van Cielke Sijben (bekend van 3FM en BNN)

16.30 uur: Ontvangst met koffie en thee

17.00 uur: Presentatie resultaten Grenzenenquête met aansluitend een discussie, waarbij ook jullie mening wordt gevraagd 18.00 uur: Start workshops & activiteiten en opening van het Buffet 20.00 uur: Optreden van The Girls
21.00 uur: Einde

Wil jij op een andere manier kennismaken met de universiteit, klik dan hier om je aan te melden of neem contact op met je schooldecaan. Woon je buiten Nijmegen en is er geen goede verbinding met het openbaar vervoer, dan doen wij ons uiterste best om het vervoer van en naar de universiteit te regelen!