Ingezonden persbericht


Persbericht

Den Haag, 28 mei 2008

Creyf's wint Uitzendbureau van het Jaar-verkiezing met ruime voorsprong

HR-professionals en flexwerkers hebben Creyf's Uitzendbureau uitgeroepen tot `Uitzendbureau van het

Jaar 2008'. De uitslag van de verkiezing werd dinsdag 27 mei officieel bekend gemaakt in de Lindenhof

in Delft. Uitzendbureau van het jaar wordt georganiseerd door Flexmarkt, het vakblad voor de uitzend- branche, P&Oactueel en Q&A Research en Consultancy. Ruim 16.000 mensen brachten hun stem uit. Creyf's scoorde zowel bij de uitzendkrachten als opdracht- gevers het beste. Gekeken werd onder meer naar de kwaliteit van de aangeboden banen (belangrijkste criterium voor de uitzendkrachten) en de kwaliteit van de geleverde uitzendkrachten (belangrijkste criterium voor de opdrachtgevers).
Creyf's wint met een ruime voorsprong van drietiende punt van concurrent Timing, die vorig jaar ook als nummer twee eindigde. Tènce!, Uitzendbureau van het Jaar 2007, heeft de derde plaats behaald. Opvallend is dat de scores dit jaar over het algemeen lager liggen dan vorig jaar. Vooral opdrachtgevers zijn minder tevreden over de prestaties van de uitzendbureaus. Dit jaar werd voor de tweede keer de prijs voor het beste gespecialiseerde bureau uitgereikt, de `Flexmarkt Specialist'. Deze prijs werd gewonnen door StarJob. StarJob scoort vooral bij de uitzend- krachten hoog op `kwaliteit van de banen'. Bij opdrachtgevers is Studentalent favoriet. Maaike Heijltjes, hoofdredacteur van Flexmarkt: "Deze verkiezing is voor de uitzendbureaus dé manier is om aan te tonen dat hun dienstverlening `top of the bill' is. Voor hen kan dit een belangrijk wapen zijn in de concurrentiestrijd. Vooral omdat de verkiezing is gebaseerd op gedegen en betrouwbaar onderzoek. Maar het onderzoek is niet alleen voor de winnaars van belang, het levert méér informatie op waar de hele flexbranche bij gebaat is!"

`Uitzendbureau van het jaar' is een initiatief van Flexmarkt in samenwerking met P&Oactueel en Q&A Research & Consultancy. Hoofdsponsor is CTB ICT Flex en sponsor is Jobtrack.nl