Ingezonden persbericht


Persbericht

Amerikaanse technologiejournaliste Sara Palmbush naar Lubbers & De Jong

Plannen voor expansie in nieuwe markten

Amsterdam, 28 mei 2008 Het Amsterdamse PR-bureau Lubbers & De Jong heeft de voorheen in San Francisco gevestigde Amerikaanse Sara Palmbush in dienst genomen. Palmbush was de afgelopen acht jaar werkzaam als technologiejournaliste en -analiste. Het bureau heeft vergevorderde plannen om de activiteiten uit te breiden naar de Verenigde Staten. Sara zal werken vanuit Amsterdam.

Een aantal van de klanten van het Amsterdamse bureau heeft een klassering op de Nederlandse Deloitte Fast 50 lijst van snelle technologiegroeiers. Om hun geplande groeiscenario te realiseren overwegen enkele van deze, maar ook andere bedrijven een vestiging of vertegenwoordiging in Silicon Valley of New York. Sara Palmbush is verantwoordelijk voor begeleiding van deze bedrijven naar de Amerikaanse markt.

Sara heeft als journaliste de laatste acht jaar een aantal technologiesegmenten nauw gevolgd, zowel in Europa als in de Verenigde Staten. Die kennis zal haar van pas komen bij haar toekomstige loopbaan als communicatiespecialist.

Haar laatste positie was die van Managing Editor bij Tornado Insider Magazine in Amsterdam. Daaraan voorafgaande was Sara analiste bij The 451 Group in San Francisco. Ze is afgestudeerd in Communications/Journalism op de Pacific Lutheran University.

Voor meer informatie

Er zijn hoge resolutie afbeeldingen beschikbaar

Lubbers & De Jong

Peter Keijzer

Falckstraat 14

1017 VW Amsterdam

T.: (020) 421 0565

E.: peter@l-dj.nl