Ingezonden persbericht


Persbericht

Hilversum, 28 mei 2008

Mastervolt nieuwe partner Eileen op het water

Mastervolt, de toonaangevende leverancier op het gebied van maritieme energie voorziening, is als strategische partner toegetreden tot het mobiliteitsconcept Eileen, je persoonlijke assistente voor op het water.

Eileen op het water is een telefonische gemaksdienst die 24 uur per dag en 7 dagen per week gebeld kan worden voor hulp, tips en praktische informatie voor op en rond het water. Watersporters kunnen Eileen bijvoorbeeld bellen voor informatie over de weersverwachting, bedieningstijden van bruggen en sluizen, de dichtstbijzijnde jachthaven of om een telefoontje door te verbinden. Ook kan Eileen iets opzoeken op Internet. Eileen, op het water is een verdere uitbreiding van het succesvolle mobiliteitsconcept Eileen, je persoonlijke assistente voor onderweg.

Mastervolt's uitgebreide aanbod van stroomvoorziening systemen en producten staan garant voor zekerheid en onbezorgd genieten. Of dit nu aan boord is van een sloep, cruiser, zeiljacht of een luxe mega jacht. Met de systemen en producten van Mastervolt kan overal en altijd aan boord worden genoten van o.a. de koude drankjes uit de koelkast, een magnetron maaltijd, die belangrijke voetbalwedstrijd op TV en nog veel meer. Voor ieder soort en type boot heeft Mastervolt de relevante en juiste producten in haar assortiment.

"Als Mastervolt zijn we gewend om voorop te lopen in (technologische) ontwikkelingen. Onze klanten verwachten van ons dat we net die ene stap verder zijn dan onze concurrentie. Uiteraard willen we dit ook op andere gebieden laten gelden zoals o.a. onze communicatie uitingen. De watersporter wil, als hij op het water is, zorgeloos kunnen genieten van zijn boot en zijn omgeving. Eileen sluit hier wat ons betreft prima aan op de kwalitatieve producten die wij voeren. Zelfs voor dagelijkse zaken als openingstijden sluis, weerbericht etc. kan hij door deze innovatieve service met 1 telefoontje uitsluitsel krijgen. Dit sluit wat ons betreft volledig aan op de belofte die wij aan onze klanten doen: Mastervolt The Power to be Independent!", aldus René Rodenburg van Mastervolt.

Na een succesvolle introductie afgelopen watersportseizoen op het Friese water, is Eileen dit watersportseizoen landelijk uitgebreid met onder meer de website www.eileen.nl/water, Eileen Magazine, een nieuw watersportonderzoek en het Eileen promotieteam. Eileen kan 24 uur per dag gebeld worden via het nummer 0900-9722. Wie vaker belt kan ook kiezen voor een abonnement.

YPCA (Your Personal Call Assistant) is een snel groeiend en innovatief bedrijf op het gebied van telefonische dienstverlening. YPCA biedt een uitgebreid pakket diensten specifiek afgestemd op de mobiele beller, waaronder 'Eileen' de persoonlijke assistente voor onderweg.


---

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht