Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

GRAND HOTEL AMRÂTH IN AMSTERDAM IN DE TOP VAN EXPEDIA INSIDERS' SELECT LIST WERELDWIJD

Amsterdam, mei 2008 ­ Het Amsterdamse Grand Hotel Amrâth, dat vorig jaar juni werd geopend in het voormalige Scheepvaarthuis aan de Prins Hendrikkade 108, heeft een grootse prestatie geleverd. Op de Expedia Insiders' Select List, een jaarlijkse selectie van de beste hotels gebaseerd op de ervaringen van ruim 300.000 reizigers wereldwijd op deze internetsite, staat het hoofdstedelijke Amrâth met een vijftiende plaats wereldwijd, tweede in Europa en eerste in Nederland.

Meerwaarde
De gasten van Grand Hotel Amrâth zijn enthousiast over de uitstekende service, de totale ervaring die de gast ondergaat en over de prijs/kwaliteit verhouding. De gasten van Grand Hotel Amrâth menen dat het hotel een zichtbare meerwaarde biedt. Expedia meldt op zijn website dat Grand Hotel Amrâth perfect is gesitueerd in hartje centrum tegenover het Amsterdamse Centraal Station.

Adembenemend
Met het Grand Hotel Amrâth beschikt Amsterdam over een spraakmakend, luxueus en bijzonder hotel. Niet alleen dankzij het adembenemende gebouw, de bijzondere inrichting en de prachtige kamers en suites, maar ook vanwege de comfortabele faciliteiten. In de 165 kamers is het Art Nouveau karakter van het uit 1913 daterende gebouw optimaal gecombineerd met alle eigentijdse voorzieningen waarover een tophotel dient te beschikken, zoals satelliet televisie, Nespresso apparaat, minibar en wireless internet. Het eigen, uitstekende restaurant 'Seven Seas', de mooie lounge-bar en het goed geoutilleerde wellness center bieden alles voor een aangenaam verblijf. Meer informatie: www.amrathamsterdam.com.

Amrâth Hotels & Restaurants BV
Ambiance, élégance en raffinement zijn de sleutelwoorden die alle 15 hotels van de Amrâth hotelgroep kenmerken. Deze sterk groeiende Nederlandse hotelgroep beschikt met haar karakteristieke vier- en vijfsterrenhotels over circa 1200 ruime en comfortabele hotelkamers en biedt met een omzet van circa 32 miljoen euro werk aan zo'n 450 enthousiaste en servicegerichte medewerkers. Nieuw geopend en spraakmakend is het Grand Hotel Amrâth Amsterdam, gevestigd in het oude Scheepvaarthuis - een compleet gerenoveerd Rijksmonument met achter elke deur een nieuw verhaal - dat compleet gerenoveerd is en nog geen jaar na opening (juni 2007) al een prominente rol speelt in het rijtje van de Amsterdamse tophotels. Alle Amrâth hotels liggen op en beneden de lijn Alkmaar - Nijmegen, met een statutaire vestiging in Maastricht, waar bovendien twee hotels gevestigd zijn, waaronder het befaamde Amrâth Grand Hotel de l'Empereur. Er zijn 3 vestigingen in Hilversum, waarvan Lapershoek een bekende naam is, twee in Heerlen, en verder zijn er hotels in Born, Breda, Haarlem, Eindhoven, Maarsbergen, Alkmaar en Nijmegen. Het vastgoed is in handen van de familie van Eijl, zie ook www.vaneijl.nl.