KPN NV

KPN Nieuws

BelCompany verkoopt als eerste zelfstandige retailketen Software Online van KPN aan ondernemers

Datum

28 mei 2008

Nummer

032

Sinds mei 2008 zijn de Software Online-diensten van KPN als prepaidpakket verkrijgbaar bij BelCompany. Hiermee is het mogelijk een prepaid jaarabonnement af te sluiten in plaats van maandelijks te betalen. BelCompany is de eerste zelfstandige, landelijke retailketen dat deze KPN prepaidpakketten verkoopt in al haar 170 vestigingen en via BelCompany Business Solutions.

Makkelijk veilig ondernemen

Ondernemers hebben bij al onze 170 vestigingen, verspreid over Nederland, en bij BelCompany Business Solutions de keuze uit het Internet Veiligheidspakket, Back-up Online, Exchange Online en Extra Harde Schijf Online, aldus Paul Vreeburg, algemeen directeur van BelCompany. Bij al deze Software Online-diensten van KPN worden bedrijfsgegevens veilig opgeslagen in de streng beveiligde datacenters van KPN. De gegevens zijn voor de gebruikers altijd en overal online beschikbaar.

Software Online

Back-up Online maakt automatisch back-ups van documenten naar een datacenter van KPN. Het Internet Veiligheidspakket beschermt PC s tegen de gevaren van internet, zoals virussen en trojans. Met Exchange Online zijn bijvoorbeeld e-mail- en contactgegevens overal beschikbaar. Extra Harde Schijf Online slaat bijvoorbeeld presentaties en bedrijfsgegevens veilig online op. Michiel Verhooren, directeur Externe Distributie van KPN: Wij zijn blij met de samenwerking met BelCompany. Via dit zelfstandige retailkanaal bereiken we ondernemers nog makkelijker. Iedereen kan nu kennismaken met het gemak van online software. Tot voor kort waren onze Software Online-diensten alleen via KPN te verkrijgen. Vanaf nu kan iedereen hiervoor ook bij BelCompany terecht. Veilig werken met internet wordt hiermee nog toegankelijker voor grote en kleine ondernemers.

KPN als ICT-dienstverlener

De Software Online-diensten maken deel uit van de managed ICT-dienstverlening van KPN voor de zakelijke markt. Software Online is naast BelCompany ook verkrijgbaar via ondermeer KPN Business Center, kpn.com en 0800-0403. Alle informatie over de ICT-oplossingen van KPN is te vinden op: kpn.com/ict.