Ingezonden persbericht


PERSBERICHT MULDER & MULDER

WILLEM MULDER LANCEERT NIEUW FEESTDUO!

Als bekende Havenzanger weet Willem Mulder natuurlijk als geen ander hoe je feest moet bouwen. Na zijn bijna 30-jarige carriére als Havenzanger lanceert hij nu samen met zoon Wesley het nieuwe feestduo Mulder & Mulder en hun debuutsingle is inmiddels uit.

Met Cheerio scoren ze momenteel een hit, dit supervrolijke zomernummer blijft gewoon in je hoofd hangen.

Het eerste optreden vond plaats tijdens de Nacht van Oranje in het Rotterdamse Ahoy, waarbij het massaal toegestroomde publiek volledig uit z n dak ging op de vrolijke en zomerse klanken van Cheerio !

Wesley: Ik ben opgegroeid met Nederlandstalige muziek. Ik ga regelmatig met mijn vader mee naar optredens en dan zitten we onderweg vaak samen te zingen in de auto. Zo kwamen we op het idee om een duet op te nemen. Wat is er nou mooier dan als vader en zoon muziek te maken, samen op te treden en daar een heleboel plezier aan te beleven.'

De reacties zijn overweldigend, het nummer wordt veelvuldig gedraaid door o.a. RadioNL en diverse radiostations. Het duo beleefde hun TV première bij de Regiotap. Volgens Regiotap was het een groot feest en werd het nummer al na één couplet voluit meegezongen. Het nummer Cheerio beloofd dan ook een knaller van een hit te worden deze zomer.

Mulder & Mulder zijn inmiddels druk bezig met de opnames voor een geheel nieuw album.

Meer info op: www.mulderenmulder.com / info@studio1.nl

Studio One
Euregioweg 241
7532 SM Enschede
T. 053 461 71 07
F. 053 461 71 08