Ingezonden persbericht

Persbericht 21 mei 2008

THE SUNSHINE OF ROTTERDAM IS BACK

STRAND AAN DE MAAS OPENING 28 MEI 2008

Rotterdam - Vanaf 28 mei start er weer een nieuw seizoen Strand aan de Maas, het stadsstrand opent haar gerestylde paviljoen en er wordt tevens de kick-off van de Rotterdamse Zomerfestivals gevierd. Van 17.00 uur tot 19.00 uur is het strand speciaal geopend voor genodigden en vanaf 19.00 gratis toegankelijk voor publiek. Met optredens van o.a: Monsigneur Jacques en de Angels, diverse DJ's en een spetterende Hawaiian & Tahitian Danceshow!

Strand aan de Maas 2008

Er wordt nog keihard gewerkt en druk getimmerd om op tijd klaar te zijn en het zomerseizoen in te luiden! Zowel bij regen als zonneschijn zet Strand aan de Maas een programma neer dat kenmerkend is voor de zomer. Salsa, zwoele jazz, funky dance, verfrissende acts en uiteenlopende bands zullen deze zomer de revue passeren.

Highlights 2008

Deze zomer wordt Strand aan de Maas de plek waar in samenwerking met diverse organisaties een zomervullende programmering wordt neergezet. Het stadsstrand werkt samen met o.a: Off_Corso, Herr Zimmerman, North Sea Round Town, Primitive, La City, Fit For Free Danceparade and many more...

Vaste programmering

Woensdag: Kindermiddag / Donderdag: Salsa-avond / Vrijdag: Hot Summer Cool Jazz / Zaterdag: Strand aan de Maas presenteert! / Zondag: Lipton Clear Green Sunday

Iedere dag geopend

Strand aan de Maas is gevestigd aan het Leuvehoofd (ter hoogte van de voet van de Erasmusbrug) te Rotterdam. Het strand is 7 dagen per week open van 10.00 uur tot 01.00 uur en in het weekend tot 02.00 uur, voor de specials kunnen andere tijden en entreeprijzen gelden. Er is voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarage onder de Erasmusbrug of aan de Maasboulevard zelf, vergeet je chipknip niet!

Nieuwsflits: 2 keer per maand de Bavaria Beach BBQ lekker in het zand genieten van een barbecue met uitzicht op de Rotterdamse skyline!

Noot voor redacties:

Voor meer informatie (

Ingezonden persbericht