MvRO realiseert ook nieuwe Marlies Dekkers store in New York


ZALTBOMMEL, 20080528 -- mvRO (makers van Retail Omgevingen) uit Zaltbommel verzorgt deze zomer het interieurwerk voor de splinternieuwe marlies|dekkers store in de Big Apple. De lingerieontwerpster koos opnieuw voor mvRO als partner, nadat ze eerder al samenwerkten voor haar winkels in Amsterdam, Berlijn, Den Haag en Utrecht. In het New Yorkse filiaal zorgt mvRO voor het complete meubilair van de store.

De stores van Dekkers zijn een belevenis op zich, voorzien van veel eigenzinnige elementen. mvRO was in eerdere projecten onder andere verantwoordelijk voor sloopwerkzaamheden, het aanbrengen van vloeren, wanden en plafonds maar ook het installeren van interieurs, winkelinrichting en airco-installaties. Bovendien plaatste het bedrijf luifels en belettering en verzorgde het de schoonmaak van de stores voor de oplevering.

Prettige samenwerking
Het project in New York wordt een niet-alledaagse klus voor mvRO. Vincent Sturkenboom, store development manager van marlies|dekkers, heeft goede ervaringen met de Zaltbommelse makers van retailomgevingen. Hij vertelt: "mvRO heeft in eerdere winkels ook de inrichting of zelfs alle bouwwerkzaamheden voor ons verzorgd. We zoeken in store development naar goede partners. Daarbij letten we op kwaliteit, prijs en service. mvRO scoort op alle drie deze pijlers goed. We hebben eerder prettig samengewerkt, dus daar gaan we nu ook mee door. In New York werken we om met name praktische redenen met lokale architecten en aannemers. Maar wij willen absoluut dat het meubilair weer door mvRO geleverd wordt. Juist omdat we ook uniformiteit in ons winkelconcept zo belangrijk vinden. We willen steeds dezelfde sfeer creëren, een warme omgeving waarin een vrouw zich prettig voelt. De interieurs van mvRO sluiten daar prima bij aan."

Aparte extra's
Alle stores van Dekkers ademen een karakteristieke, boetiekachtige sfeer. Om die warme en intieme uitstraling te bereiken, moeten bestaande panden vaak grondig gerenoveerd worden. De aparte extra's vragen des te meer om een speciale aanpak. Zo is in alle stores met geluidseffecten gewerkt in verschillende zones. Bij de entree hoor je bijvoorbeeld tsjilpende vogels en in de pashokjes gesproken teksten van een sprookje. Deze effecten zijn uiteraard in iedere store verschillend.

marlies|dekkers
Marlies Dekkers lanceerde in 1993 haar eerste collectie en viert dit jaar haar vijftien jarig bestaan. marlies|dekkers is vandaag de dag uitgegroeid tot een gevestigd merk met 1000 verkooppunten wereldwijd, alom geprezen om haar steeds vernieuwende collecties.
De Nederlandse ontwerpster wordt beschouwd als een nationaal en internationaal icoon op haar vakgebied. In 2007 werd ze bekroond tot zakenvrouw van het jaar. De ontwerpster heeft inmiddels in vijf landen marlies|dekkers stores geopend: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Thailand. Vanaf eind deze zomer worden de Verenigde Staten aan dit rijtje toegevoegd.

mvRO
mvRO maakt retailomgevingen volgens de turn-keyformule. De opdrachtgever krijgt bij de oplevering een volledig afgewerkt pand terug. De winkel kan bij wijze van spreken de volgende dag geopend worden. Die resultaten zijn mogelijk dankzij een team van specialisten met een degelijke ervaring. Ook flexibiliteit speelt een belangrijke rol. Zo werkt mvRO samen met opdrachtgevers toe naar de opening van hun zaak.

Fotobijschrift: Marlies Dekkers store in Den Haag; mvRO zorgde ook hier voor een mooi stukje vakwerk.





mvRO