Kim Holland blijft meest populaire stem in navigatiesysteem


Navigatiestemmen.nl presenteert de meest populaire navigatiestemmen van 2008

DELFT, 20080528 -- Het Nederlandse bedrijf Navigatiestemmen.nl biedt bezitters van een navigatiesysteem de mogelijkheid om diverse leuke en bijzondere stemmen te downloaden en te installeren als navigatiestem op hun navigatiesysteem. Op deze manier wijzen bekende Nederlanders gebruikers van een navigatiesysteem de weg. In 2007 werd de stem van Kim Holland het meest gedownload, terwijl in 2008 de stem van Clown Bassie in populariteit blijft stijgen.

Navigatiestemmen.nl brengt sinds februari 2006 stemmen op de markt voor gebruik in navigatiesystemen. Inmiddels omvat de collectie van Navigatiestemmen.nl meer dan 60 verschillende stemmen. Zo spraken Marijke Helwegen, Emile Ratelband, Kim Holland, Hans Kazan, Ben Cramer, Manon Thomas en vele andere bekende Nederlanders hun stem in om gebruikers van navigatiesystemen te helpen om de weg te vinden. In 2007 presenteerde Navigatiestemmen.nl de top 3 met meest populaire navigatiestemmen, welke werd aangevoerd door de stem van Kim Holland.

De top 3 van meest populaire navigatiestemmen 2008 blijft aangevoerd door Kim Holland. Op de 2e plaats staat de navigatiestem van Clown Bassie, gevolgd door Emile Ratelband.

Sinds de oprichting van Navigatiestemmen.nl ziet het bedrijf een duidelijke toename van het aantal verkochte navigatiestemmen. In navolging van de "ringtone-hype" begin het bedrijf in 2006 met de verkoop van navigatiestemmen, om op deze manier een alternatief te bieden op de standaard stemmen van navigatiesystemen. Inmiddels is het fenomeen stemmen op je navigatiesysteem steeds bekender geworden, waardoor gebruikers van navigatiesystemen steeds vaker een nieuwe stem aanschaffen of zelfs een eigen navigatiestem inspreken.

Navigatiestemmen.nl blijft de collectie van stemmen van bekende Nederlanders uitbreiden. Naast de stem van Clown Bassie volgen nu ook andere karakters uit de bekende kinderserie van Bassie en Adriaan, waaronder de stem van Robin de Robot en binnenkort ook De Baron.

Website: www.navigatiestemmen.nl





Navigatiestemmen.nl