Hilversumste krant van Nederland een feit


HOOH-Koerier volwassen

HILVERSUM, 20080529 -- Op het voormalig schoolplein van het gebouw De Geus overhandigde een trotse voorzitter van de vereniging Helemaal Okee Oost Hilversum [HOOH] het eerste exemplaar van de nieuwe HOOH-Koerier aan Coen van Beers van Bureau Wijkzaken. Met vriendelijke woorden over en weer, een bescheiden glaasje champagne en in aanwezigheid van vertegenwoordigers van het buurtwerk, de gemeente, Vereniging HOOH en reclamemaatschap Ontwerpfabriek werd een feestelijk tintje gegeven aan de eerste uitgave van de HOOH-Koerier nieuwe stijl.

De HOOH-Koerier - al aan zijn derde jaargang - is door de Hilversumse reclamemaatschap Ontwerpfabriek in een nieuw jasje gestoken. Wat voordien een zwart/wit A4 blad was, is nu een heuse krant op weekend formaat in full colour geworden. Ontwerpfabriek krijgt voor zijn werk geen geld van de verenging HOOH, maar moet zien de onkosten te dekken uit advertentie-inkomsten. Daar staat tegenover dat de organisatie van HOOH voor een boeiende inhoud en de verspreiding zorgt. Uit deze symbiose is `De Hilversumste Krant van Nederland' voortgekomen.
In die krant vindt u 25 pagina's echt Hilversums nieuws, wetenswaardigheden en geluiden uit de buurt.
Het ligt in de bedoeling dit jaar nog een tweede nummer rond eind november uit te laten komen.
Als volwassen krant wordt de HOOH-Koerier ondersteund door een website, www.hooh.nl. Via een uitgekiend zoeksysteem is het mogelijk daar terug te zoeken in alle eerdere uitgaves van de HOOH-Koerier. Techniek en vormgeving van deze web site komen ook uit de koker van Ontwerpfabiek.





Ingezonden persbericht