Energierijke trainingen starten in Nederland

Uitnodiging pers- en vakbladen voor een proefsessie van De Bedrijfsatleet

Energierijke trainingen starten in Nederland
28 mei is het zover, dan komt het in België succesvolle trainingsprogramma: "De Bedrijfsatleet" naar Nederland. Het gezondheidsmanagement bureau LifeGuard, bekend van de Bedrijfsgezondheidsindex, is zo enthousiast over de aanpak, dat zij heeft besloten om het energieke trainingsprogramma samen met Mentally Fit in Nederland te introduceren.

Presteren als een topatleet
Dit programma is opgesteld door bekende coaches van topatleten, gemaakt om mensen op de werkvloer en organisaties in topvorm te krijgen. De bedrijfsatleet verlicht de impact van druk op de mentale, emotionele en fysieke batterijen van de mens. De coaches van "De bedrijfsatleet" geven inzicht in het mechanisme van stress en tonen aan dat oplossingen om stress te verminderen eenvoudig kunnen zijn.

Proefsessie
Geheel als in het Belgische concept, kunnen afgevaardigden van bedrijven, kennismaken met dit trainingsprogramma tijdens een ontbijtconferentie. De ontbijtconferentie wordt u aangeboden door de LifeGuard Academy en bestaat uit een gezond ontbijt gevolgd door een proefsessie van anderhalf uur. Om 10:00 bent u geheel opgeladen voor een nieuwe werkdag.

Inschrijven
Inschrijven voor de ontbijtconferentie van 28 mei in het Bilderberg hotel Kasteel 't Kerkebosch in Zeist, kan via de mail. Stuur uw gegevens en die van uw bedrijf aan info@lifeguard.nl. We zien er naar uit u te mogen begroeten.

Programma
07:30 - 08:00Ontbijt
08:00 - 09:30 Proefsessie Bedrijfsatleet
09:30 - 10:00Tijd voor vragen

LifeGuard Academy
Het is de missie van LifeGuard om de kwaliteit van werk en leven van mensen en organisaties te verbeteren. Aan onze bestaande producten hebben we sinds kort de LifeGuard Academy toegevoegd. Met de Academy stimuleren we zowel mensen als bedrijven om zich gelijktijdig te ontwikkelen op sociaal, mentaal en fysiek vlak.
Links: http://www.lifeguard.nl