Gemeente Lingewaard


Ontwerpbestemmingsplan Pannenhuis II ter inzage

Burgemeester en wethouders van Lingewaard maken bekend dat het volgende ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt.

Pannenhuis II
Dit bestemmingsplan heeft betrekking op een uitbreiding van het bestaande bedrijventerrein Pannenhuis I.
Deze uitbreiding voorziet in de groeiende vraag naar bedrijventerreinen en is bedoeld voor bedrijven uit de gemeente.

Gelet op artikel 23 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening ligt het plan met ingang van donderdag 29 mei 2008 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij de Gemeentewinkel te Huissen.

Buiten de openingstijden kunnen de stukken worden ingezien na een afspraak met de Gemeentewinkel, telefoon (026) 326 01 11. Op 4 juni 2008 wordt om 19.00 uur een informatiebijeenkomst gehouden in de voormalige raadszaal te Huissen. Tijdens deze avond wordt informatie verstrekt over het plan.

Iedereen die het niet eens is met (onderdelen van) het ontwerpbestemmingsplan kan binnen de termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad van Lingewaard, Postbus 15, 6680 AA Bemmel. Degene die een mondelinge zienswijze kenbaar wil maken, kan contact opnemen met een medewerker van de Gemeentewinkel of met mevrouw Van Kampen of de heer Zee van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling telefoon (026) 326 0163 / 3260155.

Beeldkwaliteitseisen Pannenhuis II
Burgemeester en wethouders van Lingewaard maken bekend dat in verband met genoemd ontwerpbestemmingsplan tevens de ontwerp beeldkwaliteitseisen ter inzage liggen.

Deze ontwerp beeldkwaliteitseisen vormen het toetsingskader voor de esthetische aspecten van bouwaanvragen die betrekking hebben op het bestemmingsplan Pannenhuis II. Het voornemen bestaat deze eisen als onderdeel van de gemeentelijke welstandsnota vast te stellen.

De ontwerp beeldkwaliteitseisen liggen eveneens met ingang van donderdag 29 mei 2008 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij de Gemeentewinkel te Huissen. Buiten de openingstijden kunnen de stukken worden ingezien na een afspraak met de Gemeentewinkel, telefoon (026) 326 01 11.

Op grond van het bepaalde in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht kan een ieder die het niet eens is met (onderdelen van) het beeldkwaliteitseisen binnen de termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad van Lingewaard. Degene die een mondelinge zienswijze kenbaar wil maken, kan contact opnemen met één van de hiervoor genoemde medewerkers.