Gemeente Enschede

PRRE Lastechniek opent het nieuwe bedrijfspand op Josink Es

Op vrijdag 30 mei aanstaande opent PRRE lastechniek haar nieuwe vestiging aan de Josink Esweg in Enschede. PRRE biedt momenteel werk aan 6 medewerkers en is bovendien naarstig op zoek naar twee nieuwe servicemonteurs.

Een belangrijke overweging voor vestiging op de Josink Es is het daar geldende beeldkwaliteitplan én de uitstekende bereikbaarheid. Bovendien zitten ze nu op een mooie zichtlocatie.

Onthulling kunstwerk van Ronald A. Westerhuis
Tijdens de feestelijke opening van PRRE Lastechniek wordt een kunstwerk onthuld van Ronald A. Westerhuis van RAW Stainless. Deze kunstenaar, gespecialiseerd in roestvrijstalen sculpturen, levert onder anderen kunstwerken aan het koninklijk huis van Monaco. Tijdens de olympische spelen in Peking staat er een kunstwerk van hem bij het Holland Huis.

PRRE Lastechniek is een technische groothandel, gespecialiseerd in de lastechniek. De hoofdactiviteiten bestaan uit het adviseren en begeleiden van de diverse lasprocessen met daaruit voortvloeiend de verkoop van lastoevoegmaterialen, lasapparatuur en aanverwante artikelen. Daarnaast beschikt PRRE Lastechniek over een eigen service- en reparatieafdeling voor het uitvoeren van keuring vlg NEN 3140, onderhoud en reparaties van lasapparatuur en lastoortsen, zowel in de werkplaats als op locatie. Het werkgebied ligt voornamelijk in Twente en de Achterhoek. Ook bedienen ze klanten in Duitsland.

28 mei 2008