Nederlandse Orde van Register Managers kiest nieuwe voorzitter


NIJKERK, 20080530 -- Op 28 mei heeft de Algemene ledenvergadering van de beroepsorganisatie voor interim-managers ORM unaniem ingestemd met de voordracht om Aletta Hekker te benoemen tot voorzitter. Zij volgt hiermee Mieke van den Broek op, die deze functie de afgelopen 4 jaar heeft vervuld. Er liggen goede plannen en mooie ambities om in de komende jaren te komen tot een echte branchevereniging voor interim-management.

Aletta Hekker (1951) is een ervaren manager gericht op het optimaal functioneren/presteren van professionals en het effectief en efficiënt inrichten van organisatie - en werkprocessen.
Zij is interim-manager vanaf midden jaren '90 en heeft in de jaren 2003 - 2008 in de politiek gewerkt als eindverantwoordelijk manager van D66.

Met de keuze voor Aletta Hekker continueert de Nederlandse Orde van Register Managers de bestaande speerpunten in haar beleid: groei van de vereniging, de verdere professionalisering van het vak en de interim-manager, internationale ontwikkeling en aandacht voor de maatschappelijke waarde van het beroep.

Naast Aletta Hekker is Peter Lincklaen Arriëns benoemd als nieuw bestuurslid. Hij zal binnen het bestuur de functie van penningmeester gaan vervullen.

Over de ORM

De Nederlandse Orde van Register Managers (ORM) is de beroepsvereniging van interim-managers in Nederland. De ORM is een ontmoetingsplaats en werkplaats van beroepsgenoten die de beoefening van hun vak als interim-manager serieus nemen en zich daarin continu willen professionaliseren. De ORM bevordert vakmatige ontwikkelingen en bewaakt de professionaliteit van haar leden. Hiertoe biedt zij een activiteitenplatform voor het ontwikkelen en uitwisselen van kennis, met onder meer vakinhoudelijke bijeenkomsten. Leden van de ORM zijn gehouden aan een branchebrede gedragscode en vallen onder tuchtrecht.

Kijk voor algemene informatie over de ORM op http://www.n-orm.nl.





ORM