Gemeente Oirschot

Bezorging Weekjournaal

De laatste weken krijgen wij erg veel klachten binnen over de bezorging van het Oirschots Weekjournaal. Wij vinden het erg vervelend dat het Weekjournaal slecht bezorgd wordt omdat daarin alle openbare publicaties worden opgenomen en dus een belangrijke bron voor burgers is om te zien wat de gemeente doet. Daarom is het ook voor ons van belang om inzicht te krijgen of het Weekjournaal -op tijd- komt. Om dat inzicht te krijgen kunnen wij u hulp goed gebruiken!

U kunt met uw klacht terecht bij De Kempenpers, telefoon 0497-361 361. Maar we willen als gemeente ook graag inzicht krijgen in de klachten. Daarom kunt u uw klacht ook doorgeven bij de gemeente. Dit kan telefonisch op (0499) 583 333 of via e-mail receptie@oirschot.nl. Het is bij het doorgeven van uw klacht erg belangrijk dat u uw adres en postcode doorgeeft. Ook willen we graag weten wanneer u het Weekjournaal niet heeft gehad.

Wij verzamelen de klachten en sturen deze door naar de Kempenpers. We hopen dat de bezorging van het Weekjournaal snel verbeterd, zodat u weer op de hoogte bent van het Oirschotse gemeentelijke nieuws!

Geen Weekjournaal maar toch de nieuwsberichten lezen? Kijk dan op onze website onder `nieuws' en `bekendmakingen'.