Arjen Schutte nieuwe algemeen directeur Balance

03/06/2008 14:33

Balance

Persbericht

Amsterdam, dinsdag 3 juni 2008

Balance maakt vandaag bekend dat het Arjen Schutte (42) heeft aangesteld als algemeen directeur. Arjen Schutte volgt in deze functie de beide grondleggers Arjen van Zuydam en Wim Lochtenberg op.

Voor zijn aanstelling bij Balance was Arjen Schutte werkzaam bij LogicaCMG als business unit directeur. Schutte, wiens nieuwe functie 12 mei 2008 van start is gegaan, beschikt over meer dan 20 jaar werkervaring.

Schutte bij de aankondiging: 'Balance wist mij om een aantal redenen te verleiden. Allereerst de people-focus. De gerichtheid op de ontwikkeling van mensen, het besef dat zij staan voor al je diensten en kennis, het besef dat je zonder mensen feitelijk niets hebt, dat is bij Balance overal in doorgedrongen op basis van sterke kernwaarden. Daarbij wil Balance daadwerkelijk invulling geven aan toegevoegde waarde in haar dienstverlening, zowel naar de klant als naar de medewerker.

Balance maakt sinds 3 jaar onderdeel uit van de Hudson groep. Hudson is één van 's werelds grootste spelers in de HR Wereld op het vlak van recruitment, contract professionals en talent management oplossingen. Van een individuele plaatsing tot complete projectoplossingen, Wereldwijd (in meer dan 20 landen) werken 3600 professionals samen om organisaties beter en efficiënter te laten presteren. Voor mij een prachtige uitdaging om de synergie met Hudson verder tot ontwikkeling te brengen en de ambities van Hudson in de Nederlandse markt in te vullen'.

Balance is een bureau voor project- en interim-management. Voor onze opdrachtgevers voeren we complexe en omvangrijke projecten en veranderingstrajecten uit. Balance focust op een drietal werkgebieden: financieel, juridisch en technisch. Onze klanten zijn met name afkomstig uit de (centrale) overheid, industrie en contractors & utilities.

Het team van Balance bestaat uit ongeveer 350 professionals. Gemeenschappelijke kenmerken zijn ervaring en slagkracht. Deze kenmerken staan ervoor garant dat projecten vakkundig en binnen de gestelde kaders worden gerealiseerd.





http://www.balance.nl