Green Valley biedt voortaan gamen aan als arbeidsvoorwaarde

03/06/2008 17:00

Green Valley BV

In de strijd om IT-talent heeft softwarebedrijf Green Valley uit Delft een nieuwe opvallende manier gevonden om zich te onderscheiden: het bedrijf biedt gamen aan als primaire arbeidsvoorwaarde.

Veel IT-professionals brengen een groot deel van hun vrije tijd door met gamen. Bij Green Valley in Delft is dat niet anders: de nieuwste games, online battles en LANparty's op kantoor na werktijd. Het enige nadeel is dat de kosten van online gamen voor de echte die-hard flink kunnen oplopen.

Green Valley bundelt werk en plezier: vanaf nu biedt Green Valley nieuwe collega's een unieke arbeidsvoorwaarde aan. Wie bij Green Valley komt werken mag een game-abonnement uitzoeken zoals bijvoorbeeld World of Warcraft of XBOX Live. Ook biedt Green Valley gratis toegang voor de LANparty's waarvan het bedrijf als sponsor optreedt. "Op het vlak van werving moet je je blijven onderscheiden. Met de opvallende Game-n-Work campagne spreken we onze doelgroep direct aan en laten we tegelijkertijd zien waar veel van onze medewerkers gepassioneerd over zijn", zegt Rens Boogerd , directeur Green Valley.

Voor meer informatie over Game-n-Work, kijk op www.greenvalley.nl/game-n-work

Over Green Valley

Green Valley is de Nederlandse marktleider voor E-Government CMS en portalsoftware. Green Valley levert het gebruikersvriendelijk One-Click Content Managementsysteem, dat speciaal geschikt is voor de realisatie van websites, e-loketten en intranet voor overheidsinstanties. Dankzij de hoogwaardige technologie en gebruikersvriendelijkheid kiezen vele gerenommeerde organisaties en instellingen voor de elegante software van Green Valley. In december 2007 won Green Valley op één avond zowel de E-Gov Award als de CMS Award Europe (in de categorie Overheid).

Green Valley zelf is open en informeel, met een platte organisatiestructuur en een directe manier van met elkaar omgaan. Green Valley hecht er veel waarde aan dat collega's met plezier werken en zich betrokken voelen. You 'll love it.





http://www.greenvalley.nl/game-n-work/