Gemeente Alkemade


Thema-avond over communicatie tussen jongeren en volwassenen 28-05-2008

Woensdagavond 4 juni organiseert de gemeente Alkemade in samenwerking met federatie de Doortocht en Cabaretgroep Wakker Alkemade een thema-avond over communicatie tussen jongeren en volwassenen. Jongeren en volwassenen uit de gemeenten Alkemade en Jacobswoude zijn van harte uitgenodigd om mee te discussiëren hoe de communicatie tussen deze twee groepen verbeterd kan worden.

Onder volwassen leeft vaak het idee dat jongeren geen respect meer hebben: Ze geven een grote mond als ze worden aangesproken op hun gedrag door bijvoorbeeld hun ouders of leraren op school. Jongeren vinden op hun beurt vaak dat ze agressief worden benaderd door volwassenen. Tijdens de thema-avond komen verschillende stellingen over dit onderwerp aan bod. Wakker Alkemade zal in een aantal sketches verschillende situaties tussen jongeren en volwassenen uitvergroten. Op deze manier wordt geprobeerd een discussie op gang te brengen waarin we met elkaar naar oplossingen zoeken om de communicatie te verbeteren.

De avond vindt plaats in de Alkeburcht, Noordhoek 1 Roelofarendsveen en begint om 20.00 uur. Deelname is gratis. U kunt zich opgeven voor de thema-avond bij mevrouw Heeres van de gemeente Alkemade, tel. (071) 332 72 10 of via de e-mail: n.heeres@gemeentealkemade.nl.