Persbericht

Nieuwe Business Manager Enterprise voor
HP Imaging & Printing

AMSTELVEEN, 4 juni 2008 - Per 1 juni is Kees Verton benoemd tot Manager Enterprise Business bij de Imaging & Printing Group (IPG) van HP in Nederland. In deze functie is hij verantwoordelijk voor alle Sales, Marketing en Services van HP s imaging en printing oplossingen in de Enterprise markt. Hiermee treedt hij toe tot het management team van IPG.

HP is marktleider in printing. De convergentie van de copier- en printing markt is in volle gang. Mijn uitdaging is HP s positie in de MFP-markt en bijbehorende oplossingen en services ook naar een leidende positie te laten groeien , aldus Verton.

Kees is in 1995 bij Compaq in dienst getreden en heeft diverse functies bekleed op het gebied van sales, product management en marketing. Na de fusie met HP in 2002 bekleedde hij de functie van Manager Categories en Marketing bij de Personal Systems Group (PSG). Onder zijn leiding heeft HP in Nederland de #1 positie in de PC-markt verworven.

Kees is afgestudeerd in medische natuurkunde aan de Universiteit van Leiden.

Over HP

HP maakt het gebruik van technologie eenvoudiger voor al haar klanten van de individuele consument tot de grootste multinational. Met een breed portfolio op het gebied van printing, personal computing, software, services en IT infrastructuur behoort HP tot s werelds grootste IT-bedrijven. HP behaalde wereldwijd een omzet van $ 110,4 miljard over de laatste vier kwartalen, eindigend op 30 april 2008.

Hi-res beeldmateriaal van Kees Verton kunt u opvragen bij Aafke van Daelen van Hill & Knowlton 020-4044707, hpnlpressoffice@hillandknowlton.com

© 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice. HP shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.

6/2008

Contact redactie:

Antoinette Bendijk

PR Manager IPG

T: 030 2223384

E: antoinette.bendijk@hp.com

HP Nederland

Startbaan 16

1187 XR Amstelveen

www.hp.nl