TNO

MKB-clusterproject: waar winst te halen in procesvoering

04 juni 2008 - TNO heeft zich ten doel gesteld om MKB bedrijven te ondersteunen bij haar innovaties. Eén van de mogelijkheden die TNO hiervoor beschikbaar heeft zijn de zogenaamde MKB-technologieclusterprojecten. Op dit moment zijn we binnen het Food Application Centre van TNO op zoek naar bedrijven die geïnteresseerd zijn in het verbeteren van hun procesvoering.

TNO heeft de laatste jaren veel praktische kennis opgedaan op dit gebied en wil MKB-bedrijven hierin ondersteunen. Ervaring laat zien dat voedingsmiddelenbedrijven optimalisaties kunnen doorvoeren op basis van (kleine) aanpassingen in de hygiënische procesvoering en de lay-out van het proces. Deze optimalisaties betreffen bijvoorbeeld langere productieruns, efficiënter schoonmaken, minder waterverbruik, minder besmetting en verbeterde houdbaarheid welke resulteren in kostenbesparingen!

TNO biedt u de mogelijkheid om deel te nemen aan een project tezamen met een aantal andere MKB-bedrijven, waarbij een financiële bijdrage van ¤ 1.500,- per bedrijf wordt gevraagd. In de pdf's aan de rechterkant van deze pagina vindt u meer informatie over dit project en een deelnemersverklaring. Reageer voor 25 juni 2008

Wilt u mee doen aan dit project, stuur dan voor 25 juni 2008 het ingevulde deelnemersverklaring naar TNO, Postbus 360, 3700 AJ Zeist, ter attentie van Joost Blankestijn.

Ontvangt u graag meer informatie over het project, neem dan contact op met Joost Blankestijn, T 030 694 4394; fact@tno.nl.