ICT-bedrijven Finntax Trustcon en Vitec worden samen Finntax


RAAMSDONKSVEER, 20080604 -- Het nieuwe `Finntax' ziet deze week het levenslicht. Onder het motto `het geheel is altijd meer dan de som der factoren' hebben de ICT-dienstverleners Finntax, Trustcon en Vitec besloten hun krachten te bundelen en gebruik te maken van elkaars unieke aanbod, diepgaande kennis en gedreven vakmanschap. Met dit samensmelten streeft het nieuwe `Finntax' naar een optimale invulling van de communicatiebehoeften van de klant. Uiteraard met de haar kenmerkende professionaliteit en servicegerichtheid.

Na een succesvol verlopen voorbereiding, gevolgd door een al even succesvol integratietraject, is het moment aangebroken voor de officiële samensmelting van de drie bedrijven. Eén naam, één logo en één visie. Gedragen door tachtig medewerkers - stuk voor stuk vakmensen - die met inzet, gedrevenheid en kennis van zaken de klant nog beter proberen te bedienen met hun producten en diensten.

Complete marktleider
Met de samensmelting ambieert Finntax marktleider te worden op de markt voor zakelijke ICT-dienstverlening in Zuid-Nederland. Met vestigingen in 's-Hertogenbosch en Raamsdonksveer is het bedrijf in staat geheel Zuid-Nederland te voorzien van haar deskundige advies. Traditioneel is Finntax al meer dan 16 jaar partner voor vele gerenommeerde bedrijven en instellingen als het gaat om communicatie. Van de vaste lijn tot VoIP tot mobiele telefonie, als het om communicatie in de breedste zin gaat is Finntax de beste partij.

Nieuwe Identiteit
Bij een nieuwe identiteit hoort ook een nieuw logo. Het nieuwe beeldmerk staat symbool voor het streven naar voortdurende verbetering en vernieuwing in een razendsnel evoluerende telecommarkt. Het is eigentijds, sterk en dynamisch. Net als het nieuwe `Finntax'!