Gemeente Beuningen


4Daagse nieuws
Melding collectieve slaapplaatsen
In verband met het voorkomen van legionella is het belangrijk dat de gemeente op de hoogte is van tijdelijke collectieve (minimaal 15 personen) slaapplaatsen voor 4Daagse wandelaars.

Dat kan zijn op een camping, in een clubgebouw, in een dorpshuis, enz. Om hierin inzicht te krijgen, doen wij aan aanbieders van collectieve slaapplaatsen het dringende verzoek om dit tijdelijk onderkomen zo spoedig mogelijk bij de gemeente te melden. Neemt u hiervoor contact op met de afdeling Veiligheid, telefoon 024-6780800.

Ontmoeting wandelaars uit de gemeente
Loopt u dit jaar de 4Daagse mee, woont u in Weurt, Beuningen, Ewijk of Winssen en vindt u het leuk om op vrijdagmiddag 11 juli met andere 4 daagse wandelaars uit onze gemeente kennis te maken? Dan kunt u zich opgeven voor wandelaars bijeenkomst.

U kunt zich opgeven voor de wandelaars bijeenkomst door onderstaande gegevens te mailen naar gemeente@beuningen.nl onder vermelding van Wandelaarsbijeenkomst.

Ja, ik/wij komen graag vrijdagmiddag 11 juli 2008 naar de wandelaars bijeenkomst in het gemeentehuis:

Naam/namen
Adres
Postcode en woonplaats
Telefoon
Email
Loopt/lopen voor de .. -ste keer de 4Daagse.

Reageert u in ieder geval vóór 15 juni aanstaande. Binnenkort ontvangt u nadere informatie over de invulling van deze middag.