Vereniging Nederlandse Gemeenten

VNG Academie voor Lokaal Bestuur start samenwerking met Wethoudersvereniging

04.06.2008

De VNG Academie voor Lokaal Bestuur is door de Wethoudersvereniging verkozen tot preferred supplier. Vandaag, woensdag 4 juni 2008, ondertekenden Academiedirecteur Ton Crépin en Verenigingsvoorzitter Paul Depla de samenwerkings-overeenkomst op het VNG-jaarcongres in Den Bosch.

Beide partijen zien de samenwerking als een versterking van de kwaliteit van het lokale openbaar bestuur. Er is een gezamenlijk belang om te faciliteren dat de wethouder zijn of haar kennis en vaardigheden op peil houdt.

Voordeel voor de leden
Wethouders kunnen rekenen op kwalitatief hoogwaardige programmas van de VNG Academie voor Lokaal Bestuur. De leden van de Wethoudersvereniging krijgen op specifiek geselecteerde bijeenkomsten van de VNG Academie voor Lokaal Bestuur een korting van 10%.

Om de samenwerking kracht bij te zetten krijgen honderd wethouders een gratis lidmaatschap voor dit jaar aangeboden door de VNG Academie voor Lokaal Bestuur. Zij kunnen tijdens het VNG-Jaarcongres bij de stand van de Wethoudersvereniging of de VNG Academie voor Lokaal Bestuur een aanmeldformulier invullen. Ze horen dan direct of ze tot de honderd gelukkigen behoren.

Den Haag, 4 juni 2008