F. van Gulik MM is benoemd tot directeur Bedrijfsvoering en lid gerechtsbestuur van de rechtbank Zutphen

Rechtbank Zutphen


De heer F. van Gulik MM is benoemd tot directeur Bedrijfsvoering en lid gerechtsbestuur van de rechtbank Zutphen

Zutphen, 4 juni 2008 - Per 1 juli a.s. zal de heer F. (Fred) van Gulik (55) bij de rechtbank in dienst treden als directeur Bedrijfsvoering. In deze functie maakt hij tevens deel uit van het gerechtsbestuur.

Van Gulik is op dit moment Commissaris van Politie, plaatsvervangend directeur Kennisnetwerk bij de politieacademie in Apeldoorn. Hij is afgestudeerd aan de School voor Bestuurs- en Organisatie Wetenschappen als Master of Management (MM) van de Universiteit Utrecht. Vanaf 1969
- 1985 heeft hij in verschillende accountants- en controlfuncties gewerkt. Naast zijn reguliere werkzaamheden werkte hij bij Omroep Gelderland en NOS-radio als freelance journalist en bij de reservepolitie.

Vanaf 1985 was hij hoofdinspecteur van Politie, verantwoordelijk voor de bestrijding van Fraude en Computercriminaliteit in de regio Gelderland Zuid. Na een korte overstap naar de accountancy bij KPMG, was hij van 1996 - 2001 Facilitair Manager bij Omroep Gelderland.

Na 2001 was hij werkzaam in de gezondheidszorg om in 2002 terug te keren naar de politie. Hij is tien jaar voorzitter geweest van de commissie Bezwaar- en Beroepschriften van de gemeente Angerlo.

Bron: Rechtbank Zutphen
Datum actualiteit: 4 juni 2008 Naar boven