Ingezonden persbericht


Persbericht 2 juni 2008

Energiek chillen in het Natuurmuseum op zondag 8 juni a.s. met Marinus Knoope

Hoe zet je je eigen wensen en dromen om in werkelijkheid?

Marinus Knoope (1947), fysicus en cabaretier met een boodschap, laat dit op een inspirerende en verassende wijze zien tijdens zijn voordracht 'De Creatiespiraal van Wens naar Werkelijkheid' op zondagmiddag 8 juni a.s. in het Natuurmuseum Fryslân in Leeuwarden van 15.30 - 17.00 uur.

Met herkenbare voorbeelden neemt hij de aanwezigen op humoristische wijze mee in de Creatiespiraal op de weg van wens naar werkelijkheid. Hij inspireert ze op zoek te gaan naar de wens die in je verborgen zit. Je bent voorbestemd om deze wens te realiseren.

Marinus Knoope heeft deze voordracht inmiddels bijna 2.000 keer gehouden. Van onderwijsinstelling tot accountant en van ziekenhuis tot fabriek: veelal laat hij een onvergetelijke indruk achter. Van zijn boek: 'De Creatiespiraal: van wens tot werkelijkheid' zijn inmiddels bijna 100.000 exemplaren verkocht. Zijn nieuwe boek 'De Ontknooping van negatieve spiraal naar positieve spiraal' komt naar verwachting na de zomer van 2008 uit.

Marinus Knoope hield zich jarenlang bezig met de vraag in hoeverre en op welke wijze de mens invloed heeft op zijn eigen levensomstandigheden. In 1989 ontdekte hij de creatiespiraal. Een verassend eenvoudig en helder stappenplan van de natuurlijke weg waarlangs de mens zijn eigen wensen realiseert.

De creatiespiraal is ook zeer praktisch. Zo inspireerde een eerder gehouden voordracht van Marinus Knoope over de Creatiespiraal de Leeuwarder Jeroen Stek wat ondermeer leidde tot de Herman van Veen expositie in Leeuwarden in juni 2008. Deze lezing maakt dan ook onderdeel uit van het programma er omheen.

De lezing De Creatiespiraal: van wens naar werkelijkheid vindt plaats in het Natuurmuseum Fryslân in Leeuwarden op zondagmiddag 8 juni van 15.30 - 17.00 uur. Kaartjes kosten ¤ 12,50 incl. 2 consumpties en zijn verkrijgbaar bij de kassa van het Natuurmuseum, bij de VVV Leeuwarden tel. 0900 202 40 60 en via internet via www.menswijzer.nl.


---

Noot voor redacties,

Ingezonden persbericht